Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – εξ αναβολής: Άνοστη σούπα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – εξ αναβολής: Άνοστη σούπα

Σούπερ Λιγκ - εξ αναβολής: Καλύτερος ο Αστέρας, έμεινε στο 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης που είχε δοκάρι για να κλέψει τη νίκη στο 81’

Σούπερ Λιγκεξ αναβολής: «Λευκή» ισοπαλία στο «Θ. Κολοκοτρώνης». Αστέρας Τρίπολης και Απόλλων Σμύρνης κόλλησαν στο μηδέν. Το παιχνίδι ξεκίνησε με την «ελαφρά ταξιαρχία» να μπαίνει καλύτερα και να παίζει με μεγαλύτερη σιγουριά. Είχε μία πολύ καλή αμυντική λειτουργία και ήταν πολύ επικίνδυνη στην κόντρα επίθεση.

Είχε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, όμως ο τερματοφύλακας του Αστέρα βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση και κράτησε όρθια την ομάδα του. Οι γηπεδούχοι μπορεί να μην είχαν καλή απόδοση, όμως έκαναν και εκείνοι ευκαιρίες. Το μηδέν παρέμεινε και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Σούπερ Λιγκ – εξ αναβολής: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, ο Αστέρας ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και έπαιξε αρκετά πιο επιθετικά. Είχε αρκετές ευκαιρίες για κάποιο γκολ, όμως οι επεμβάσεις του Βέρχουλστ ήταν σωτήριες για τους φιλοξενούμενους. Ο Απόλλωνας μπορεί να είχε έναν πιο παθητικό ρόλο, ωστόσο έφτασε μια ανάσα από το να πάρει τη νίκη. Στο 81’ ο Λισγάρας έπιασε μια σκαστή κεφαλιά, όμως κατέληξε στο δοκάρι του Αστέρα. Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ:

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Άγγελος Ευαγγέλου(Αθηνών), Βοηθοί: Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας ), Άγγελος Κολλιάκος (Αθηνών), VAR: Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας)

Αστέρας Τρίπολης (Μ. Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρθία, Τασουλής (Άλβαρεζ 87’), Πασαλίδης, Λέο Τίλικα (Κρέσπι 87’), Μουνάφο (Μπ. Φερνάντεθ 69’), Ιγκλέσιας, Σουάρεθ, Σίτο (Αλί Μπαμπά 69’), Ριέρα (Γκόμες 46’), Μπαράλες.

Απόλλων Σμύρνης (Γ. Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Μπρούτσιτς, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Χουχούμης (Τσαμπούρης 70’), Φατιόν, Τσιλούλης, Μπεντινέλι (Μουνιέ 92’), Κολ (Κιτοκό 92’), Ιωαννίδης (Μ. Φερνάντεθ 87’).

Δείτε ακόμη:

Ανάσα η Παρί, προκρίθηκαν Γιούβε, Μπάρτσα, Σεβίλλη και Τσέλσι
Σε μπελάδες ο Ολυμπιακός για το λεκτικό “πέσιμο” στον Μπόλονι
Και επίσημα τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ο Ντρεοσί

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις