Τζον Τραβόλτα Άγιος Βασίλης: Φέτος έρχεται με… πιστωτική κάρτα

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζον Τραβόλτα Άγιος Βασίλης: Φέτος έρχεται με… πιστωτική κάρτα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Τζον Τραβόλτα Άγιος Βασίλης: Ο 66χρονος Αμερικανός σταρ πρωταγωνιστεί σε διαφημιστικό σποτ, στο κλίμα των πρωτόγνωρων φετινών Χριστουγέννων

24.11.2020 | 22:33

Τζον Τραβόλτα Άγιος Βασίλης: Με μνήμες από τις μέρες του «Pulp Fiction» και μνήμες από κάποια παλαιότερα κανονικά Χριστούγεννα, o John Travolta είναι ο φετινός Άγιος Βασίλης.

Ο διάσημος ηθοποιός πρωταγωνιστεί, υποδυόμενος αυτή τη φορά τον Άγιο Βασίλη, σε διαφημιστικό πιστωτικής κάρτας και κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ο John Travolta ως σωστός Άγιος Βασίλης τσεκάρει τη λίστα του. Online φυσικά. Μάλιστα, επικοινωνεί με τον Samuel Jackson, ο οποίος πρωταγωνιστεί κι αυτός στο διαφημιστικό.

Με κάτασπρα μακριά μαλλιά και γενιά, όπως οφείλει να είναι ένας κανονικός Άγιος Βασίλης. Έτσι εμφανίζεται ο Τζον Τραβόλτα στο καινούργιο διαφημιστικό σποτ της πιστωτικής κάρτας Capital One. Σύμφωνα με το σενάριο τσεκάρει με το laptop του τη λίστα δώρων.

Στη διαφήμιση, πλάι στον 66χρονο Αμερικανό σταρ συμμετέχει και ο Σάμιουελ Τζάκσον, συμπρωταγωνιστής του στη θρυλική ταινία «Pulp Fiction» (1994) του Κουέντιν Ταραντίνο.

Exit mobile version