Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πέμη Ζούνη – κόρη: Η εξομολόγηση στο Σημείο Συνάντησης
LIFESTYLE

Πέμη Ζούνη – κόρη: Η εξομολόγηση στο Σημείο Συνάντησης

Πέμη Ζούνη - κόρη: Η Πέμη Ζούνη και η Γιώτα Νέγκα μαζί στο «Σημείο συνάντησης» της ΕΡΤ1

Πέμη Ζούνη – κόρη: Η τραγουδίστρια Γιώτα Νέγκα και η ηθοποιός Πέμη Ζούνη συζήτησαν από καρδιάς στο «Σημείο συνάντησης» της ΕΡΤ1 το βράδυ της Δευτέρας (23/11). Η Γιώτα Νέγκα παραδέχθηκε πως την ενηλικίωσή της τη βίωσε στην πραγματικότητα πριν από δέκα χρόνια, όταν ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή, κάτι που την έκανε να αλλάξει ριζικά την κοσμοθεωρία της απέναντι στα πράγματα. Με τη σειρά της η πρωταγωνίστρια της σειράς «8 Λέξεις», Πέμη Ζούνη συγκινήθηκε αρκετά όταν μίλησε για την ξαφνική περιπέτεια υγείας που είχε η κόρη της, γεγονός που την κλόνισε και της έδωσε ένα μάθημα.

«Ήταν ένα σοκ με την υγεία της κόρης μου. Είχα περάσει μια περιπέτεια επαγγελματική πολύ άσχημη, ήμουν μέσα στη μιζέρια. Και έρχεται το μάθημα για να ξεκολλήσω. Σε χρόνο ντε τε, βρέθηκα στο Λονδίνο, εγχειρίστηκε η Ελεονώρα, πήγαν όλα πολύ καλά. Η αποθεραπεία της έγινε μέσα σε πέντε ημέρες και είχαμε άλλες 25 ημέρες για αγάπες και βόλτες. Ήταν τόσο “γλυκά προφυλαγμένο” αυτό το μάθημα, τόσο ώστε να μην τρελαθώ από την ανησυχία. Ήταν ένα δώρο που γύρισε πίσω ολόκληρη. Είμαι τυχερή, γιατί δεν υπήρχε τίποτα λιγότερο σοβαρό για να με ξεκουνήσει. Όταν παει να μας πάρει από κάτω, το θυμίζει η μια στην άλλη. Είναι ένα υπέροχο μάθημα». Πλέον, όπως είπε η Πέμη Ζούνη, μέσα από αυτή την επίπονη εμπειρία μπορεί και ξεχωρίζει το σημαντικό από το εφήμερο.

Οι ηλικίες

Για τις ηλικίες μίλησαν Γιώτα Νέγκα και Πέμη Ζούνη στο «Σημείο Συνάντησης». «Πέρασε κάτι που δεν το έχω δει ξανά, αρχίζουν οι υποψιες. Μετά τα 35 ελπίζεις πως θα αλλάξεις κάτι. Εγώ δε δούλευα σε αυτήν την ηλικία, δεν είχα βγει στο στίβο. Βγήκα πολύ αργότερα, γι’αυτό και όλα έχουν καθυστερήσει. Όμως ήμουν παντρεμένη, είχα έναν ρόλο πολύ συγκεκριμένo. Έτσι οτιδήποτε εκρηκτικό είχα μέσα μου, δεν είχε βγει. Είχε διοχευτευτεί σε άλλα πράγματα το συγκεκριμένο φίλτρο”» είπε η Γιώτα Νέγκα…

Στη συνέχεια, ανέφερε πως παντρεύτηκε όταν ήταν ακόμη 20 χρόνων και χώρισε μετά από είκοσι χρόνια γάμου, αποκαλύπτοντας κατά προσέγγιση την ηλικία της. Τέλος, τόνισε πως στα αποτελέσματα της Google, την ανέφεραν τέσσερα χρόνια μεγαλύτερη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις