Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πάρτι κορονοϊός – Πρόεδρος Αλβανίας: Σε γενέθλια μαζί με τη σύζυγό του
ΚΟΣΜΟΣ

Πάρτι κορονοϊός – Πρόεδρος Αλβανίας: Σε γενέθλια μαζί με τη σύζυγό του

Πάρτι κορονοϊός - Πρόεδρος Αλβανίας: Παραβρέθηκαν σε πάρτι γενεθλίων του διάσημου ηθοποιού

Πάρτι κορονοϊός – Πρόεδρος Αλβανίας: Πρόστιμο 80 ευρώ, επιβλήθηκε στον πρόεδρο της Αλβανίας Ιλίρ Μέτα, επειδή παραβρέθηκε σε εκδήλωση στην οποία ήταν συγκεντρωμένα περισσότερα από δέκα άτομα, παρά την απαγόρευση λόγω μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα.

Ο Αλβανός πρόεδρος με τη σύζυγό του Μόνικα Κριεμάδι, ηγέτιδα του αντιπολιτευόμενου Κινήματος Σοσιαλιστικής Ένταξης, παραβρέθηκαν σε πάρτι γενεθλίων του διάσημου ηθοποιού Μπες Καλάκου που διοργανώθηκε σ’ εστιατόριο στο χωριό Λάκνα του δήμου Κολόνια, κοντά στα σύνορα με την Ελλάδα.

Συνολικά 30 άτομα ήταν παρόντες στο πάρτι του 35χρονου ηθοποιού, αναμεσά τους και ο τοπικός δήμαρχος Έριον Ισάϊ, που από την αστυνομία τους επιβλήθηκε πρόστιμο 80 ευρώ έκαστος. Παράλληλα ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου καλείται να πληρώσει πρόστιμο 8.100 ευρώ.

Τα γενέθλια του ηθοποιού, είχαν ως αποτέλεσμα επίσης έξι αστυνομικοί του τοπικού Αστυνομικού Σταθμού να τεθούν σε διαθεσιμότητα επειδή δεν μπήκαν στο επίμαχο εστιατόριο για έλεγχο. Τα πρόστιμα επιβλήθηκαν μετά από δημοσιοποίηση βίντεο που εμφάνιζε την πρώτη κυρία της Αλβανίας σε μεγάλο κέφι.

Από την πλευρά του ο Αλβανός πρόεδρος δήλωσε πως τηρούνταν όλες οι προβλεπόμενες αποστάσεις, ενώ έκανε λόγο για πολιτικά παιχνίδια από την κυβέρνηση Ράμα, ενόψει των βουλευτικών εκλογών της άνοιξης.

Πάντως για την πρώτη κυρία της Αλβανίας, δεν είναι πρώτη φορά που επιβλήθηκε πρόστιμο λόγω μέτρων κατά της πανδημίας. Το προηγούμενο διάστημα δύο φορές πλήρωσε 25 και 40 ευρώ αντίστοιχα πρόστιμο, επειδή δεν φορούσε μάσκα σε εξωτερικούς χώρους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις