Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κορονοπάρτι Ηράκλειο Κρήτης: Μαντινάδες, κουραμπιέδες και ουίσκι
ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοπάρτι Ηράκλειο Κρήτης: Μαντινάδες, κουραμπιέδες και ουίσκι

Κορονοπάρτι Ηράκλειο Κρήτης: Όχι μόνο διασκεδάζουν αλλά δεν κρύβονται και ανεβάζουν στα σόσιαλ μίντια το γλέντι στην Κρήτη.

Κορονοπάρτι Ηράκλειο Κρήτης: Με μαντινάδες, αφθονο αλκοόλ και μεγάλα κέφια έκανε το κορονο-πάρτι της μια παρέα στην Κρήτη. Παρά τις απαγορεύσεις των συγκεντρώσεων και τα επιδημιολογικά στοιχεία που ακούμε όλοι κάθε μέρα, αγνόησαν κάθε προειδοποίηση και μαζεύτηκαν σε ένα σπίτι στο Ηράκλειο για να γιορτάσουν. Περισσότερα από δέκα άτομα εμφανίζονται στο βίντεο που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τραγουδούν, πίνουν, χορεύουν χωρίς μάσκες και μάλιστα σχολιάζουν το …θάρρος τους να ανεβάσουν το βίντεο που προκάλεσε την οργή όσων είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους και τηρούν τα μέτρα.

Το κυριακάτικο αυτοσχέδιο γλέντι εξόργισε τον κόσμο αφού οι καλεσμένοι ανέβαζαν στιγμιότυπα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς δείχνοντας ότι είναι αποφασισμένοι παρά την καραντίνα να το διασκεδάσουν, αδιαφορώντας για τους συμπολίτες τους αλλά και για όλους όσους δίνουν αυτή τη μεγάλη μάχη κατά του κορονοϊού. Μάλιστα ένας ακούγεται να ρωτά τον “οπερατέρ” αν τραβάει βίντεο και εκείνος να απαντάει προκλητικά “ναι, δε γαμ…”.

Οργή για το πάρτι Βερβεσού

Νέο βίντεο από το κορωνοπάρτι που οργάνωσε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός, την περασμένη Παρασκευή. Η δημοσιοποίηση εικόνων και βίντεο από τη συγκέντρωση μεγάλου αριθμού ατόμων σε κλειστό χώρο, προκάλεσε αντιδράσεις και σχόλια, τη στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων τηρεί σχολαστικά τα μέτρα και αποφεύγει συναντήσεις και πάρτι.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είχε τηλεδιάσκεψη και ήρθαν στο γραφείο του ο γιος του, δύο ανιψιές του και τρεις συνεργάτες του για να του ευχηθούν. Όπως τόνισε δεν έγινε πάρτι, όλη η ιστορία κράτησε μόλις 15 λεπτά,και μετα συνεχίστηκε κανονικά η τηλεδιάσκεψη. Ο κ. Βερβεσός τόνισε επίσης ότι όλα τα παράθυρα ήταν ανοιχτά καθόλη τη διάρκεια της συνάντησης, ενώ όπως είπε, στο γραφείο υπάρχουν σε λειτουργία τρία μηχανήματα καθαρισμού της ατμόσφαιρας.

Πειθαρχική διαδικασία από τον πρόεδρο του ΔΣΑ

Από τον πρόεδρο των Πειθαρχικών Συμβουλίων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Χαράλαμπο Αναλυτή κινήθηκε η πειθαρχική διαδικασία για την συγκέντρωση που είχε πραγματοποιηθεί την περασμένη Παρασκευή στο γραφείο του προέδρου του ΔΣΑ Δημήτρη Βερβεσού, με αφορμή τα γενέθλια του, χωρίς τις απαιτούμενες προφυλάξεις λόγω του COVID-19. Ο κ. Αναλυτής με την  πειθαρχική εντολή του ζητεί να διαπιστωθούν εάν τυχόν υπάρχουν ευθύνες για την επίμαχη συγκέντρωση είτε από τον κ. Βερβεσό είτε από τους παραβρισκόμενους δικηγόρους.

Η πειθαρχική έρευνα ανατέθηκε στο μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου Αθανάσιο Βαρλάμη, ο οποίος θα διενεργήσει προκαταρκτική έρευνα και εάν προκύψουν πειθαρχικά παραπτώματα, ο πειθαρχικός φάκελος θα διαβιβαστεί για τα περαιτέρω στον Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά. Προηγουμένως, ο σύμβουλος του Συλλόγου και επικεφαλής του συνδυασμού της αξιωματικής αντιπολίτευσης του ΔΣΑ Δημήτρης Αναστασόπουλος είχε ζητήσει τη σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου για το θέμα.

Δείτε ακόμη
Βίντεο: Αστυνομικοί ξετρυπώνουν καλεσμένο σε παράνομο πάρτι που… κρύφτηκε
Προκλητική η Ραΐσα μετά τον σάλο για το κορονοπάρι: Δεν είχα γενέθλια, είμαι… Καρκίνος με Λέων

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις