Αθήνα

°C

Πέμπτη

21

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έφτασαν τα νέα παραδοσιακά γιαούρτια ΔΩΔΩΝΗ
ΕΛΛΑΔΑ

Έφτασαν τα νέα παραδοσιακά γιαούρτια ΔΩΔΩΝΗ

Από 100% ελληνικό πρόβειο και κατσικίσιο γάλα!

Δύο νέα παραδοσιακά γιαούρτια δημιούργησε η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, προσφέροντας νέες, περισσότερες επιλογές στους καταναλωτές που αγαπούν τα αγνά παραδοσιακά γαλακτοκομικά προϊόντα υψηλής θρεπτικής αξίας και ποιότητας. Ξεχωριστά για την παραδοσιακή τους πέτσα, την έντονη γεύση τους και την εξαίρετη ποιότητα τους, το παραδοσιακό πρόβειο γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ και το παραδοσιακό κατσικίσιο γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ κυκλοφορούν σε ατομική συσκευασία των 240 γρ., με διάφανο καπάκι και μία μίνιμαλ εικαστική προσέγγιση, που συνδυάζει την γεύση της παράδοσης με την αισθητική του σήμερα.

Το νέο παραδοσιακό πρόβειο γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ με υψηλή θρεπτική αξία, γνήσια γεύση και μοναδική υφή, παράγεται από αγνό, φρέσκο ελληνικό πρόβειο γάλα και καλλιέργεια γιαουρτιού και είναι ιδανικό για κατανάλωση κάθε στιγμή της ημέρας. Αντίστοιχα, το παραδοσιακό κατσικίσιο γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ από αγνό ελληνικό κατσικίσιο γάλα και καλλιέργεια γιαουρτιού, ξεχωρίζει για την έντονη γεύση του το άρωμά του και τα μοναδικά θρεπτικά του χαρακτηριστικά.

Αποτελώντας προϊόντα με μεγάλη θρεπτική αξία, τα παραδοσιακά γαλακτοκομικά είδη κερδίζουν διαρκώς έδαφος στην προτίμηση του καταναλωτικού κοινού, καθώς αποτελούν τροφές με ευεργετικές ιδιότητες. Με τα δύο αυτά νέα προϊόντα, η ΔΩΔΩΝΗ ενισχύει σημαντικά την οικογένεια των γιαουρτιών της, η οποία πλέον αριθμεί πάνω από 10 κωδικούς. Μέσω του συγχρόνου R&D τμήματος που διαθέτει, η ΔΩΔΩΝΗ επενδύει σταθερά στην δημιουργία νέων προϊόντων που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες καταναλωτικές τάσεις και προτιμήσεις, μεταφέροντας καθημερινά τη Γεύση του Καλού στα σπίτια χιλιάδων καταναλωτών που επιλέγουν τα προϊόντα της τόσο για την υψηλή ποιότητά της, όσο και για τις αγνές πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις