Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: Τελική ευθεία!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: Τελική ευθεία!

Τσάμπιονς Λιγκ - προαναγγελία: Αυλαία στην 4η αγωνιστική των ομίλων και από σήμερα κιόλας σφραγίζονται εισιτήρια για τη φάση των νοκ άουτ

Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: Δυνατή αναμέτρηση στο “Σταντ ντε Φρανς”. Η Παρί Σεν Ζερμέν αντιμετωπίζει την Λειψία και βρίσκεται με την πλάτη στον τοιχο αναφορικά με τη πρόκριση! Οι Παριζιάνοι έρχονται από την βαριά ήττα με 3-2 κόντρα στην Μονακό. Ξεκίνησαν πολύ ωραία το παιχνίδι και προηγήθηκαν με δύο γκολ. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και τα αμυντικά της λάθη της στέρησαν το τρίποντο. Απόψε, θέλει τη νίκη που θα την ανεβάσει στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Δεν υπολογίζονται οι Κιμπέμπε, Ικάρντι, Ντράξλερ, Μπερνάτ και Γκέιγ.

Από την άλλη, η Λειψία έρχεται από την ισοπαλία στο 1-1 απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ήταν καλύτερη και είχε την πρωτοβουλία, όμως αρκέστηκε σε μία ανούσια κατοχή. Απόψε, θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη, που θα την διατηρήσει πάνω από τους Γάλλους. Δεν υπολογίζονται οι Χουάνγκ, Χάλστενμπεργκ, Κλόστερμαν και Λάιμερ.

Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: Σφραγίζονται προκρίσεις

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και στο “Στάδιο Ρου ντε Λοριάν”. Η Ρεν αντιμετωπίζει την Τσέλσι η οποία αν κερδίσει και δεν κερδίσει η Κράσνονταρ εξασφαλίζει την προκριση. Οι γηπεδούχοι έρχονται από την ήττα με 0-1 κόντρα στην Μπορντό. Έκανε μια πολύ κακή εμφάνιση και δεν μπορούσε να δημιουργήσει κινδύνους στην αντίπαλο τους. Βρίσκονται στην τελευταία θέση του ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ. Απόψε, δεν υπολογίζονται οι Νταλμπέρ, Ρουγκάνι και Νιανγκ. Από την άλλη, η Τσέλσι έρχεται από τη νίκη με 2-0 κόντρα στην Νιούκαστλ. Έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση και διανύει μια πολύ καλή περίοδο. Απόψε, δεν υπολογίζεται ο Πούλισιτς.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, η Ντιναμό Κιέβου υποδέχεται την Μπαρτσελόνα. Η Γιουβέντους κοντράρεται με την Φερεντσβάρος. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει την Μπασάκσεχιρ. Η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Κλαμπ Μπριζ. Η Λάτσιο κοντράρεται με την Ζενίτ. Ενώ, η Κράσνονταρ αντιμετωπίζει την Σεβίλλη.

Δείτε ακόμη:

Γούρι για Μπέρνλι, πήρε το πρώτο της τρίποντο 1-0 την Γουλβς
Εδειξε τα δόντια της η Αθλέτικ Μπιλμπάο, 4-0 την Μπέτις
Συνάντηση Αλαφούζου – Ντρεοσί για τη θέση του τεχνικού διευθυντή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις