Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Εθνική – κορονοϊός: Ο …Ολλανδός ασθενής
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εθνική – κορονοϊός: Ο …Ολλανδός ασθενής

Εθνική - κορονοϊός: Θετικός στην covid-19 ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαντ Σχιπ - Σε καραντίνα 14 ημερων ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος

Εθνικήκορονοϊός: Χτύπησε ξανά την Εθνική Ομάδα ο κορωνοϊός. Αυτή την φορά, θετικός στον ιό βρέθηκε ο ομοσπονδιακός μας προπονητής, Τζον Φαντ Σχιπ. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημέρωσε, πως ο Ολλανδός τεχνικός βρέθηκε θετικός στον ιό έπειτα από τα καθιερωμένα τεστ που πραγματοποιήθηκαν στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Η ΕΠΟ στην εν λόγω ανακοίνωσης της ανέφερε, πως ο Τζον Φαντ Σχιπ έχει ήδη τεθεί σε καραντίνα για ένα διάστημα 14 ημερών και ακολουθεί τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα, ώστε να μην υπάρξει περαιτέρω μετάδοση του ιού.

Εθνική – κορονοϊός: H ανακοίνωση

Ο ίδιος ο ομοσπονδιακός μας προπονητής ενημέρωσε σχετικά με την κατάσταση της υγείας τους. Ο Ολλανδός μέσω ανάρτησης του στα social media αναφέρθηκε στο γεγονός πως διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Πιο συγκεκριμένα, επισήμανε ότι νιώθει καλά στην υγεία του και ανέφερε πως έχει ελαφριά συμπτώματα. Ενώ, τόνισε πως θα ξεκουραστεί και θα αναρρώσει. Έτσι, θέλησε να καθησυχάσει τον κόσμο για την κατάσταση του. Πιο αναλυτικά, ο Τζον Φαντ Σχιπ στην ανάρτηση του ανέφερε: “Διαγνώστηκα θετικός στον κορονοϊό χθες. Τώρα είναι η στιγμή για ξεκούραση και ανάρρωση. Αισθάνομαι καλά, έχω ελαφριά συμπτώματα”.

Δείτε ακόμη:

Γούρι για Μπέρνλι, πήρε το πρώτο της τρίποντο 1-0 την Γουλβς
Εδειξε τα δόντια της η Αθλέτικ Μπιλμπάο, 4-0 την Μπέτις
Συνάντηση Αλαφούζου – Ντρεοσί για τη θέση του τεχνικού διευθυντή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις