Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αθλητισμός – Περιφέρεια: Πισίνα στο ΣΕΦ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αθλητισμός – Περιφέρεια: Πισίνα στο ΣΕΦ

Αθλητισμός - Περιφέρεια: Πρόταση της διοίκησης του φαληρικού σταδίου για κολυμβητήριο του Ολυμπιακού με δύο δεξαμενές στις εγκαταστάσεις

Αθλητισμός – Περιφέρεια: Πρόταση για την δημιουργία νέου κολυμβητηρίου στις εγκαταστάσεις του ΣΕΦ για τον Ολυμπιακό κατέθεσε η διοίκηση του γηπέδου. Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ του «Φως των σπορ», ο φάκελος βρίσκεται ήδη στα χέρια της Περιφέρεια Αττικής. Η πρόεδρος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, Χριστίνα Τσιλιγγίρη, κατέθεσε την πρόταση «επιστρατεύοντας» τις δύο νομοθετικές παρεμβάσεις, που έγιναν τον Νοεμβρίου του 2019 και στις αρχές του 2020.

Παράλληλα, έχει ήδη στείλει ένα Master Plan στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Μέσα στο σχέδιο περιλαμβάνεται η κατασκευή νέων εγκαταστάσεων για την ομάδα αλλά και την δημιουργία δύο κολυμβητικών δεξαμενών. Ενώ, σκοπός των ανθρώπων της ομάδας είναι, η ανάπλαση του κολυμβητηρίου να γίνει με την χρηματοδότηση του Ταμείου Ανάκαμψης.

Αθλητισμός – Περιφέρεια: Χρόνιο αίτημα

Έτσι, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θέλουν να λύσουν ένα θέμα που απασχολεί την ομάδα εδώ και αρκετά χρόνια και να δημιουργήσουν σύγχρονες εγκαταστάσεις. Το πλάνο της διοίκησης του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, προβλέπει την παραχώρηση ενός μέρος του περιβάλλοντος χώρου του γηπέδου, ώστε να δημιουργηθεί ένα κολυμβητήριο με πισίνα ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Το δημοσίευμα του «Φως των σπορ» επισημαίνει, πως οι άνθρωποι της ομάδας έχουν αγανακτήσει με την αδυναμία δημιουργίας σύγχρονων κολυμβητικών εγκαταστάσεων. Μάλιστα, τονίζει ότι αποτελεί μία «ανεκπλήρωτη υπόσχεση δεκαετιών από όλες τις δημοτικές παρατάξεις του Πειραιά και από όλες τις κυβερνήσεις».

Δείτε ακόμη:

Γούρι για Μπέρνλι, πήρε το πρώτο της τρίποντο 1-0 την Γουλβς
Εδειξε τα δόντια της η Αθλέτικ Μπιλμπάο, 4-0 την Μπέτις
Συνάντηση Αλαφούζου – Ντρεοσί για τη θέση του τεχνικού διευθυντή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις