Γιάννης Λοβέρδος Σερβία: Το τρολάρισμα της Έλενας Ακρίτα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιάννης Λοβέρδος Σερβία: Το τρολάρισμα της Έλενας Ακρίτα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Γιάννης Λοβέρδος Σερβία: Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Δυτικό Τομέα Αθηνών, έγραψε το περασμένο Σάββατο ένα μήνυμα για να ευχηθεί στις Ένοπλες Δυνάμεις που γιόρταζαν την 21η Νοεμβρίου.

23.11.2020 | 15:35

Γιάννης Λοβέρδος Σερβία: Δεν απέφυγε το τρολάρισμα από την Ελενα Ακρίτα που όλα τα βλέπει και όλα τα σχολιάζει, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Λοβέρδος. Αφορμή, μια ανάρτηση του βουλευτή για την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, όπου προφανώς από αβλεψία, επέλεξε τη φωτογραφία μιας στρατιωτίνας. Μόνο που η φωτογραφία απεικονίζει μια στρατιωτίνα του Σερβικού στρατού, και όχι των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, γεγονός που σχολίασε δεικτικά στην ανάρτησή της η δημοσιογράφος και συγγραφέας Ελενα Ακρίτα.

Σημειώνεται ότι η επέτειος της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων και ο φωταγωγισμός της Βουλής προκάλεσε πολιτική αντιπαράθεση, καθώς στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασαν στην αισθητική του βίντεο που προβλήθηκε πάνω στη Βουλή, κυρίως δε για το γεγονός ότι στις εικόνες προβλήθηκε και η εικόνα της Παναγίας, με αφορμή την γιορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου.

Τι έγραψε η Ελενα Ακρίτα

“Γιάννη αγάπη μου, η κοπέλα είναι από τον σερβικό στρατό, κοτζάμ εθνόσημο δεν το είδες Ελληναρά μου;” έγραψε στο facebook η Ελενα Ακρίτα, με αποτέλεσμα μετά από λίγο ο Γιάννης Λοβέρδος να κατεβάσει την ανάρτηση…

Ακόμα πιο αστείες πάντως είναι οι “εμπνεύσεις” διαφόρων σχολιαστών της ανάρτησης της Ελενας Ακρίτας:

 

“Μυρίζει” Χριστούγεννα – Γιορτές με νέους κανόνες και… SMS στο 13033

“H ανασφάλεια απειλεί τη Δημοκρατία”, του Χρήστου Ταραντίλη

ο Πολάκης ζήλεψε το κορονοπάρτι του Βερβεσού

Exit mobile version