Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σπανούλης παιδιά: Πώς τα απασχολεί στην καραντίνα (pics)
LIFESTYLE

Σπανούλης παιδιά: Πώς τα απασχολεί στην καραντίνα (pics)

Σπανούλης παιδιά: Bρίσκουν τρόπους για να περάσει η ώρα με τα παιδιά όσο πιο δημιουργικά γίνεται.

Σπανούλης παιδιά: Μπορεί ο Βασίλης Σπανούλης να «ζωγραφίζει» εντυπωσιακά στο παρκέ όμως εξίσου εντυπωσιακά ζωγραφίζει και στο χαρτί για τα παιδιά του!  Ο αρχηγός του Ολυμπιακού στο μπάσκετ βρίσκεται και αυτός στο σπίτι με την Ολυμπία Χοψονίδου και τα έξι παιδιά τους και φυσικά περνάει πολύ χρόνο μαζί τους.

Η Ολυμπία Χοψονίδου πόσταρε στο Instagram στιγμιότυπα όπου ο Βασίλης Σπανούλης ζωγραφίζει με τα παιδιά του με μεγάλη αφοσίωση και τον «τρολάρει» γράφοντας πως είναι πολύ περήφανος για την ζωγραφιά του.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρεις γιους: Θανάση (2010), Βασίλη (2012), Δημήτρη (2013) και στη συνέχεια ήρθαν οι κόρες Αιμιλία (2015), Αναστασία (2017) και η μπέμπα τους που γεννήθηκε μόλις τον περασμένο Ιανουάριο.

Δείτε την ζωγραφιά του Βασίλη Σπανούλη:

Bρίσκουν τρόπους για να περάσει η ώρα με τα παιδιά όσο πιο δημιουργικά γίνεται.

Ολυμπία Χοψονίδου: Δείτε την να ποζάρει στην παιδική της ηλικία

Η Unicef γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού (20/11/2020) και το Instagram «πλημμύρισε» με παιδικές φωτογραφίες των επώνυμων Ελλήνων που θέλησαν να συμμετέχουν στο challenge. Ανάμεσά τους και η Ολυμπία Χοψονίδου. Η Ολυμπία Χοψονίδου δημοσίευσε, λοιπόν, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει σε πολύ τρυφερή ηλικία σημειώνοντας πως αν ήταν παιδί σήμερα θα ήθελε να ζει και να μεγαλώνει με το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου, της γνώμης, της προστασίας της ιδιωτικής ζωής και πρόσβασης πληροφοριών κατάλληλης ηλικίας.

Αυτή είναι από τις λίγες φορές που η Ολυμπία Χοψονίδου έκανε post στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram μια που η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη, μπορεί να είναι πολύ ενεργή στο Instagram, αλλά μοιράζεται μόνο stories.

Δείτε ακόμη
Βασίλης και Ολυμπία, από την Ευτυχία Παπούλια
Κορονοϊός: Ήταν όλα τους υπέροχα…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις