Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βόλος κορονοϊός: Ο στρατός στήνει σκηνές στο Νοσοκομείο
ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος κορονοϊός: Ο στρατός στήνει σκηνές στο Νοσοκομείο

Βόλος κορονοϊός: Όπως μεταδίδει το e-thessalia, τρία ακόμη άτομα που είχαν προσβληθεί από κορωνοϊό άφησαν την τελευταία τους πνοή στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου.

Βόλος κορονοϊός: Στρατιωτικές σκηνές στο προαύλιο του Νοσοκομείου Βόλου τοποθετούνται από το πρωί της Δευτέρας, προκειμένου να εξυπηρετούνται εκεί βραχείες νοσηλείες και τεστ κορωνοϊού, καθώς οι δυνατότητες του νοσοκομείου έχουν εξαντληθεί. Σύμφωνα με το magnesianews, οι σκηνές -που έχουν στηθεί μπροστά από την είσοδο των επειγόνων περιστατικών- θα χρησιμοποιηθούν για τη λήψη επιχρισμάτων από τους πολίτες, σε μια προσπάθεια να περιοριστεί ο χρόνος αναμονής τους υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες και να αποσυμφορηθεί η κατάσταση στο νοσοκομείο. Το Νοσοκομείο Βόλου δέχεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα μεγάλη πίεση, καθώς πλέον νοσηλεύονται τουλάχιστον 105 ασθενείς με κορωνοϊό, ενώ η Καρδιολογική Κλινική μετατρέπεται σε κλινική για περιστατικά Covid-19.

Όπως μεταδίδει το e-thessalia, τρία ακόμη άτομα που είχαν προσβληθεί από κορωνοϊό άφησαν την τελευταία τους πνοή στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου. Πρόκειται για μια γυναίκα 81 ετών που πέθανε στις 4 σήμερα τα ξημερώματα και δυο ακόμη άνδρες που κατέληξαν το βράδυ της Κυριακής, έναν 76χρονο και έναν 74χρονο.

Δείτε ακόμη
Καμία συμμόρφωση – Κρητικό γλέντι εν μέσω πανδημίας
Τσίπρας: Η κυβέρνηση ούτε μπορεί, αλλά ούτε θέλει να ενισχύσει το ΕΣΥ
Αισιόδοξος ο Μόσιαλος για τα εμβόλια – Ποιοι πρέπει να εμβολιαστούν πρώτοι
Πέτσας: Η εξάπλωση του ιού γίνεται εντός οικογενειών -Ελαχιστοποιήστε τις επαφές με τους μεγάλους ανθρώπους
Ο άτυχος Θοδωρής το νεότερο θύμα του ιού – Στην κρισιμότερη περίοδο η χώρα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις