Μάνη φονικό: Σκότωσε τη γυναίκα του μπροστά στα παιδιά τους

ΕΛΛΑΔΑ

Μάνη φονικό: Σκότωσε τη γυναίκα του μπροστά στα παιδιά τους

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μάνη φονικό: Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Ανατολική Μάνη από το άγριο έγκλημα με θύμα μια 44χρονη γυναίκα, την οποία δολοφόνησε ο σύζυγός της.

23.11.2020 | 08:48

Μάνη φονικό: Ένα τραγικό έγκλημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, στον Πύργο Διρού στη Μάνη, όταν ένας 44χρονος, πυροβόλησε με καραμπίνα την επίσης 44χρονη σύζυγό του, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι και μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Ανατολική Μάνη από το άγριο έγκλημα με θύμα μια 44χρονη γυναίκα, την οποία δολοφόνησε ο σύζυγός της. Όπως μετέδωσε η τοπική ιστοσελίδα flynews.gr, ο σύζυγος της 44χρονης για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία πυροβόλησε και σκότωσε την σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους. Το άγριο έγκλημα συνέβη το βράδυ της Κυριακής (22/11) περίπου στις 22:00, στον Πύργο Διρού Μάνης.

Αμεσα ο δράστης του εγκλήματος συνελήφθη από τις Αρχές, ενώ η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατός της. Σύμφωνα με πληροφορίες της ίδιας πηγής, οι Αρχές βρίσκονται από τη νύχτα στον τόπο του εγκλήματος και διερευνούν την υπόθεση.

Δείτε ακόμη
Έρχεται ο “Ωμέγα Εμποδιστής” – Κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας
Γιάννης Κότσιρας: “Ο Μπέλος δεν είχε κανένα νόσημα, είχε μόνο μια υπέροχη οικογένεια”
Παγώνη: Μετά τα Χριστούγεννα το 3ο κύμα κορονοϊού- Νοσηλεύονται νέοι 18-20 χρονών
Κιούμης: «Είναι πιθανό να υπάρξει ένα τρίτο κύμα, ιστορικά έχει συμβεί.»
Ιερέας λειτουργούσε με πιστούς παρά τα μέτρα -Ένταση, ξύλο και συλλήψεις
Exit mobile version