Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δημήτρης Μπέλος κορονοϊός: Καμπάνια για τη οικογένεια του άτυχου Dj Decibel
ΕΛΛΑΔΑ

Δημήτρης Μπέλος κορονοϊός: Καμπάνια για τη οικογένεια του άτυχου Dj Decibel

Δημήτρης Μπέλος κορονοϊός: Συγκίνηση και βουβό πόνο προκάλεσε ο αιφνίδιος θάνατος του 39χρονου Dj Δημήτρη Μπέλλου ή αλλιώς γνωστού ως «Decibel»,

Δημήτρης Μπέλος κορονοϊός: Θλίψη έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο ο θάνατος του 39χρονου Dj, Δημήτρη Μπέλλου, γνωστού και ως «Decibel» από κορωνοϊό. Ο 39χρονος νοσηλευόταν επί τρεις εβδομάδες στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς», ωστόσο το περασμένο Σάββατο δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής ο Δημήτρης Μπέλλος δεν έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, ενώ όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο ο οποίος πρόσεχε ιδιαίτερα λόγω της πανδημίας. Φίλοι και συνεργάτες του μίλησαν στην τηλεόραση του Open για τον αδικοχαμένο Dj και σημείωσαν ότι ο Δημήτρης ήταν αντικαπνιστής και ότι πάντα τηρούσε όλα τα μέτρα για την Covid-19.

«Μου ανέφερε ότι είχε δύσπνοια και ότι έκανε τεχνητές αναπνοές. Αυτό ήταν την τρίτη ημέρα που είχε κορωνοϊό. Μου είχε πει νιώθω ότι θα πεθάνω», ανέφερε ο Αυγουστίνος, φίλος του Δημήτρη Μπέλλου, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή και άφησε πίσω του τη σύζυγό του με δύο ανήλικα παιδιά, το ένα μόλις 40 ημερών. Η επιδείνωση της υγείας του ήταν ραγδαία. Διακομίστηκε εσπευσμένα στο «Γεώργιος Γεννηματάς» όπου και διασωληνώθηκε σχεδόν αμέσως. «Μπήκε στη ΜΕΘ και δεν μπορούσαν να τον ξυπνήσουν», σημειώνει ο Δημήτρης Μαχαίρας, συνεργάτης του 39χρονου. «Με την Ιωάννα (σύζυγο του 39χρονου ) μίλησα το πρωί, πριν πεθάνει. Είχαν ματώσει τα πνευμόνια του και δεν έδιναν ελπίδες οι γιατροί χθες το πρωί», περιέγραψε ο φίλος του Dj.

Φορούσε μάσκα ακόμη κι όταν εργαζόταν

Ένας άλλος φίλος του Δημήτρη, Dj και ο ίδιος, παραδέχεται πως μετά τον θάνατο του φίλου του είδε τον κορωνοϊό με άλλο μάτι. «Πριν καιρό έλεγα πως η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Όταν όμως σου χτυπήσει την πόρτα όλο αυτό, τότε αρχίζεις και καταλαβαίνεις κάποια πράγματα». Oπως τόνισε ο φίλος του άτυχου Δημήτρη Μπέλλου, ο 39χρονος φορούσε μάσκα ακόμη κι όταν εργαζόταν και προσπαθούσε να πείσει τους γύρω του ότι μπορεί να κινδυνεύσει και ο πιο νέος.

Κολλήσαμε μαζί, λέει φίλος του

«Στις αρχές Οκτωβρίου πρέπει να κόλλησε. Δουλεύαμε σε μαγαζιά. Εγώ μπήκα σε καραντίνα και δυστυχώς έχασα και τη μητέρα μου. Ο Δημήτρης δεν είχε κανένα υποκείμενο νόσημα. Μάτωσαν τα πνευμόνια του και δεν μπορούσε να πάρει ανάσα. Ξέρω ότι οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν για να τον κρατήσουν στη ζωή», μας είπε ο στενός συνεργάτης του Δημήτρη Μπέλλου, τονίζοντας πως «ήταν ένας από τους καλύτερους Dj στην Ελλάδα και ένα παιδί που είχε σεβασμό!». «Από αυτά που ξέρουμε ο Δημήτρης ήταν τρεις βδομάδες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Δεν ξέρουμε πως κόλλησε και από πού», είπε στο protothema.gr ακόμη ένας στενός φίλος του.

Χθες φίλοι του και πρώην συνάδελφοί του ξεκίνησαν μια διαδικτυακή καμπάνια στα σόσιαλ μίντια προκειμένου να μαζευτούν χρήματα ώστε να στηριχθεί οικονομικά η οικογένεια του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις