Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 9η αγωνιστική: Πολλές απουσίες
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 9η αγωνιστική: Πολλές απουσίες

Σούπερ Λιγκ - 9η αγωνιστική: Αποδεκατισμένοι από covid-19 και τραυματισμούς Βόλος και ΟΦΗ που διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Πανθεσσαλικό

Σούπερ Λιγκ9η αγωνιστική: Με μία αναμέτρηση πέφτει η αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Ο Βόλος αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στο «Πανθεσσαλικό». Οι Βολιώτες δεν αγωνίστηκαν πριν την διακοπή, αφού το παιχνίδι τους κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού. Τα πράγματα ήταν αρκετά δύσκολα για την ομάδα, καθώς έφτασε να έχει 17 κρούσματα. Συνεπώς χάθηκαν και πολλές προπονήσεις κατά την διάρκεια της διακοπής.

Οι Βολιώτες είχαν κάνει ένα καλό ξεκίνημα και πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις. Το πώς θα εμφανιστεί μετά από τέτοια ταλαιπωρια αποτελεί σοβαρό ερώτημα! Είναι ένα ανταγωνιστικό σύνολο και έχει ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων. Η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού μπορεί να επηρεάσει την απόδοση της ομάδας. Για το σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζονται οι Ριένστρα, Μήτογλου, Ντεντάκης, Τσοκάνης και τα δύο μέλη που παραμένουν θετικοί στον ιό.

Σούπερ Λιγκ – 9η αγωνιστική: Σημείο ανάκαμψης

Από την άλλη, ο ΟΦΗ έρχεται από την ήττα με 0-2 από τον Ολυμπιακό. Ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο και κοίταξε στα μάτια τους Πειραιώτες. Εκμεταλλεύτηκε τον αργό ρυθμό του αντιπάλου και προσπάθησε να απειλήσει. Στο δεύτερο μέρος, η απόδοση του έπεσε και έδωσε στον Ολυμπιακό την ευκαιρία να σκοράρει (δύο φορές). Οι Κρητικοί δεν έχουν κάνει το ξεκίνημα που θα ήθελαν και αναζητούν σημείο ανάκαμψης. Εφεξής πρέπει να παίρνουν θετικά αποτελέσματα ώστε να μείνουν κοντά στην πρώτη εξάδα. Απόψε, δεν υπολογίζονται οι Σολίς, Μαρινάκης, Βαζ, Ναμπί, Τσιλιανίδης, Φερέιρα και Βούρος.

Δείτε ακόμη:

Κορυφή με διπλό 2-0 η Σοσιεδάδ, ισοπαλία 2-2 για Αλαβές και Βαλένθια
Με ηγέτη τον Ζλάταν η Μίλαν 3-1 τη Νάπολι στο Σάο Πάολο!
Περίπατο 3-0 τη Λέστερ η Λίβερπουλ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις