Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πολάκης – Βερβεσός πάρτυ: Ζήλεψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης – Βερβεσός πάρτυ: Ζήλεψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Πολάκης - Βερβεσός πάρτυ: Δείτε τις αναρτήσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Πολάκης – Βερβεσός πάρτυ: Ο Παύλος Πολάκης «ξαναχτύπησε». Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, που προ ημερών βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας με το «τσιμπούσι της καραντίνας», σχολίασε το «κορωνοπάρτι» του Δημήτρη Βερβεσού εκφράζοντας ούτε λίγο ούτε πολύ την λύπη του για το γεγονός ότι δεν ήταν παρών!

Σε ανάρτησή του στο στο facebook, αναφέρεται στο «πάρτι», γράφοντας χαρακτηριστικά:

«ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΛΕΝΤΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΚΩΜΕΝΑ ΦΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ …….»

Ο Πάυλος Πολάκης δεν παρέλειψε πάντως να αφήσει και μια αιχμή για τον πρόεδρο του ΔΣΑ αναφορικά με την στάση που κράτησε για την πορεία του Πολυτεχνείου. «ΥΓ πολύχρονος Δημήτρη Βερβεσσε ,ειλικρινά όμως δεν περίμενα να πάρεις τέτοια θέση ως ΔΣΑ για την πορεία του Πολυτεχνείου….Σε θυμόμουνα ΠΑΣΠΙΤΗ ,εξελίχθηκες όμως σε ΚΙΝΑΛ….» ανέφερε.

Αποστροφή

Το πάρτι σχολίασε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, σε ανάρτησή του στο twitter. “Εφόσον δεν πρόκειται για μια χονδροειδή φάρσα, ο πρόεδρος ΔΣΑ Δημήτρης Βερβεσός και καμιά δεκαριά φίλοι του κάνουν απόψε πάρτυ με σαμπάνιες στο γραφείο του. Μάσκα φορά μόνο ο ίδιος. “Ήταν όλοι εδώ” και “Γιορτάζουμε τον γιγάντα μας”, ανέβασαν πριν λίγο στο instagram. Αποστροφή!”, έγραψε στην ανάρτηση, την οποία συνόδευσε με φωτογραφίες.

Η απάντηση του κ. Βερβεσού

“Tην ημέρα των γενεθλίων μου… με επισκέφθηκαν, με δική τους πρωτοβουλία και για περιορισμένο χρόνο, συγγενικά μου πρόσωπα και στενοί συνεργάτες, με τους οποίους διατηρώ καθημερινή και εκ του σύνεγγυς συνεργασία, για να μου ευχηθούν”, επισημαίνει ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ) Δημήτρης Βερβεσός σε δήλωσή του.

Συγκεκριμένα ο κ. Βερβεσός αναφέρει τα εξής:

“Από την πρώτη στιγμή της εκδήλωσης της υγειονομικής κρίσης λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, προέταξα ως απόλυτη προτεραιότητα την ανάγκη προστασίας της δημόσιας υγείας και το πρόταγμα αυτό χαρακτηρίζει μέχρι σήμερα όλες τις δράσεις και τις αποφάσεις μου. Και θα τις χαρακτηρίζει και στο μέλλον. Όλοι το γνωρίζουν αυτό.

Την 20.11.2020, ημέρα των γενεθλίων μου, ευρισκόμενος στο γραφείο μου στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, για ενεργείς τηλεδιασκέψεις για την προώθηση ζητημάτων του κλάδου (ακρόαση φορέων στη Βουλή, συνεδρίαση ΛΕΔΕ), κατά τις απογευματινές ώρες, με επισκέφθηκαν, με δική τους πρωτοβουλία και για περιορισμένο χρόνο, συγγενικά μου πρόσωπα και στενοί συνεργάτες, με τους οποίους διατηρώ καθημερινή και εκ του σύνεγγυς συνεργασία, για να μου ευχηθούν. Αναλαμβάνω την ευθύνη στο μέτρο που δεν επέμεινα στη συγκεκριμένη στιγμή κάποιοι εκ των παρευρισκομένων να φορούν μάσκα, παρότι εγώ φορούσα και παρότι ευρισκόμασταν σε χώρο υγειονομικά προστατευμένο, λόγω της εγκατάστασης και λειτουργίας συσκευών αποστείρωσης του αέρα (UV stailizer) για την προστασία από τον κορονοϊό. Κατά τα λοιπά, αφήνω στην κρίση όλων τη διάσταση που έχει λάβει μία ανθρώπινη και οικογενειακή στιγμή μου”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις