Σταμάτης Γονίδης – τρίτο παιδί: “Να είναι γούρικο και να εξαφανίσει τον ιό”

LIFESTYLE

Σταμάτης Γονίδης – τρίτο παιδί: “Να είναι γούρικο και να εξαφανίσει τον ιό”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Σταμάτης Γονίδης - τρίτο παιδί: Η σύζυγος του γνωστού λαϊκού τραγουδιστή Κατερίνα Κουργιουξίδου γέννησε με φυσιολογικό τοκετό

22.11.2020 | 13:23

Σταμάτης Γονίδης – τρίτο παιδί: Μια υγιέστατη κόρη βάρους 3.650 γρ. απέκτησε ο Σταμάτης Γονίδης ο οποίος δήλωσε πολύ χαρούμενος μιλώντας τηλεφωνικά στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». Η σύζυγος του γνωστού λαϊκού τραγουδιστή Κατερίνα Κουργιουξίδου γέννησε με φυσιολογικό τοκετό, και όπως είπε ο ίδιος για την κόρη του: «Μου μοιάζει πάρα πολύ, μόνο τα χείλη έχει της μητέρας της. Το παιδί πιάστηκε μέσα στην καραντίνα και γεννήθηκε στην καραντίνα. Να είναι γούρικο και να εξαφανίσει τον ιό με τη γέννησή του» .

Και συμπλήρωσε: «Κόβω και το τσιγάρο μόλις έρθει το μωρό στο σπίτι. Επειδή γεννήθηκε τώρα που είμαι 63 χρόνων θα προσπαθήσω να κάνω τη ζωή μου λίγο πιο υγιεινή, να προσέχω, να το χαρώ, να μη φύγω και είναι μικρό ακόμα».

Σταμάτης Γονίδης: Μια παθιασμένη ζωή

Εκτός από μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πορεία, ο Σταμάτης Γονίδης είχε και μια εξίσου συναρπαστική προσωπική ζωή, με κύριο χαρακτηριστικό τον έρωτα. Παρούσα στη ζωή είναι η πιο φανατική του θαυμάστρια, η σύζυγός του και σύντροφός του τα τελευταία 16 χρόνια Κατερίνα Κουργιουξίδου που είναι φύλακας άγγελός του. Ο ίδιος είχε πει χαρακτηριστικά ότι στη γυναίκα του αγαπάει τον χαρακτήρα, την ευγένεια, την ειλικρίνειά της και ότι αγαπάει αυτό που κάνει. «Οι γυναίκες έπαιζαν πάντα τον πρώτο ρόλο στη ζωή μου» σημειώνει σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Σε ηλικία 27 ετών παντρεύεται τη Βαρβάρα Περπινιάδη, κόρη του αείμνηστου λαϊκού τραγουδιστή Βαγγέλη Περπινιάδη και δύο χρόνια μετά αποκτά το πρώτο του παιδί, την Ασημίνα. «Ήθελα να βρω μια θαλπωρή και να κάνω οικογένεια. Στην πορεία, όμως, διαπίστωσα πως δύσκολα μπορούσα να συνδυάσω το τραγούδι με την οικογένεια. Εκείνη την εποχή δεν είχα συνέχεια δουλειά και η ανέχεια έφερε την γκρίνια και το χωρισμό» παραδέχεται.

Επτά χρόνια αργότερα γεννήθηκε και η δεύτερη κόρη του, η Στεφανία, ενώ ο γάμος του με την τραγουδίστρια Άντζελα Βάγια τέλειωσε σχετικά γρήγορα. «Η μικρή μου κόρη είναι το αλάνι και η μεγάλη το λιμάνι, με την έννοια πως είναι πιο ήσυχη. Και οι δυο έχουν πάρει στοιχεία από μένα».

Η Κατερίνα

Το 2015 ο γνωστός τραγουδιστής παντρεύτηκε με θρησκευτικό, στο ξωκλήσι του Αγίου Στεφάνου στην Κύθνο, την Κατερίνα Κουργιουξίδου ( είχε προηγηθεί πολιτικός) με παρόντες μόνο έξι αγαπημένα τους πρόσωπα και κουμπάρο τον επιχειρηματία, Θανάση Παπαγεωργίου.

Όσο μεγαλώνουν οι κόρες μου, γίνονται καλύτεροι άνθρωποι

«Και αυτό είναι κάτι που με ανακουφίζει και μου δίνει χαρά είχε δηλώσει ο Σταμάτης Γονίδης. Τώρα πια, που μεγάλωσαν, έχουν την επιλογή να με βλέπουν ή όχι. Κι εγώ τις θέλω στη ζωή μου ακόμα πιο πολύ. Απλά, δεν επεμβαίνω στις ζωές τους. Ποτέ δεν ήμουν αυστηρός πατέρας. Μόνο μια φορά είχα θυμώσει με τη μικρή μου κόρη, επειδή την είχα δει να έχει μεθύσει, αλλά το μετάνιωσα. Τα κορίτσια μου μεγάλωσαν με τις μαμάδες τους. Μεγάλωσαν με αρχές και εξελίσσονται. Η Ασημίνα έχει τελειώσει το τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ εδώ και δώδεκα χρόνια είναι υπεύθυνη σε ένα μεγάλο κατάστημα petshop. Η Στεφανία ακολούθησε τα δικά μου χνάρια και είναι τραγουδίστρια» είχε πει με καμάρι. Από τη ζωή του έχουν περάσει πολλές γυναίκες και αναρωτιέμαι αν οι δεσμοί του ήταν μακροχρόνιοι. «Είχα ακόμα και έντεκα χρόνια σχέση. Βέβαια, δεν ήμουν πιστός».

Με τη σύζυγό του, Κατερίνα Κουργιουξίδη, είναι μαζί δεκατρία χρόνια και το 2015 παντρεύτηκαν στο εκκλησάκι του Αγίου Στεφάνου στην Κύθνο, το νησί του. «Η σχέση μου με την Κατερίνα είναι χρονικά η μεγαλύτερη αλλά και η καλύτερη. Η πιο υγιής».

Οι  γυναίκες που υπήρξαν στη ζωή μου έχουν κάνει εκτρώσεις

Ο ίδιος είχε πει: «Μετάνιωσα για αυτές τις εκτρώσεις, αλλά φοβόμουν πως θα με εκμεταλλευτούν μέσω του παιδιού. Γι’ αυτό και αν ξαναγίνω πατέρας, θέλω να γίνει χωρίς εξωσωματική» αρκείται να πει».

«Το σύνδρομο που έχει ένας επώνυμος είναι η κατάθλιψη και η παλινδρόμηση, και εγώ έχω περάσει από αυτά τα στάδια βεβαίως… Αν με γνώριζα όπως ήμουν παλιά, δεν θα με έκανα παρέα».

Το 2019 ο Σταμάτης Γονίδης πάντρεψε την 25χρονη κόρη του Στεφανία, η οποία μάλιστα ήταν και έγκυος! Η τελετή είχε γίνει στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη και τη νύφη στον γαμπρό παρέδωσε ο ίδιος ο τραγουδιστής. Η Στεφανία είναι καρπός του δεύτερου γάμου του Σταμάτη Γονίδη με την τραγουδίστρια, Άντζελα Βάγια. Ο γαμπρός είναι ο Στέργιος Βήττας, ο οποίος είναι μουσικός και μάλιστα συνεργάζεται με τον αγαπημένο καλλιτέχνη.

Exit mobile version