J2US αποχώρηση 21/11: Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

LIFESTYLE

J2US αποχώρηση 21/11: Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

J2US αποχώρηση 21/11: Tο μήνυμα που έστειλε η Άννα Βίσση στην Ζωζώ Σαπουντζάκη, το δεκάρι που πήρε ο Τρύφωνας Σαμαράς, τραγουδώντας Τσανακλίδου

22.11.2020 | 13:05

J2US αποχώρηση 21/11: Το J2US έχει επιστρέψει στο Open TV. Στο τέταρτο Live, τα λαμπερά ντουέτα γέμισαν τη σκηνή του σόου και εντυπωσίασαν με τις μοναδικές τους εκτελέσεις. Μετά την αποχώρηση της Χριστίνας Σάλτη και του Αλέξη Παππά το περασμένο Σάββατο, τα ζευγάρια ήταν αποφασισμένα να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Από το χθεσινό επεισόδιο (21/11), το ζευγάρι που πήρε τη χαμηλότερη βαθμολογία και αποχώρησε ήταν η Παρθένα Χοροζίδου με τον Χρήστο Χολίδη. Οι δύο καλλιτέχνες τραγούδησαν «Το Δίκιο μου» και παρά το γεγονός ότι δεν απέσπασαν αρκετά θετικά σχόλια από τους κριτές, συγκέντρωσαν μια ικανοποιητική βαθμολογία. Τόσο οι τέσσερις κριτές όσο και το ζευγάρι ξαφνιάστηκαν με την ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη, αφού είχαν σημειώσει μια πολύ καλή πορεία.

«Ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία. Μακάρι να κρατούσε κι άλλο» ανέφερε η ηθοποιός, με τη Μαρία Μπακοδήμου να συμπληρώνει: «Ήταν το καλύτερο act που είδα από τους δυο τους γιατί η Παρθένα τραγούδησε. Είμαι σοκαρισμένη. Θέλω πάρα πολύ να μείνετε και οι δύο. Ξέρω ότι έχω να δω κι άλλα από εσάς».

J2US: Ο Τρύφωνας Σαμαράς τραγούδησε Τσανακλίδου και πήρε το πρώτο 10άρι

Για ακόμη μία φορά, τις εντυπώσεις έκλεψε ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος μαζί με την Έφη Σαρρή τραγούδησαν τη «Σουτλάνα τη Φωφώ» σε μουσική Σταμάτη Κραουνάκη και στίχους Λίνας Νικολακοπούλου. Μπορεί η ερμηνεία τους να μην ήταν και η καλύτερη, ωστόσο, η Μαρία Μπακοδήμου τόλμησε να βαθμολογήσει την εμφάνισή τους με 10 βαθμούς, κάτι που όπως αποκάλυψε το είχε υποσχεθεί στον συνεργάτη της στο «Style Me Up».

J2US: Tο μήνυμα που έστειλε η Άννα Βίσση στη Ζωζώ Σαπουντζάκη

Με ένα τραγούδι της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα εμφανίστηκε στη σκηνή του J2US η Ζωζώ Σαπουντζάκη με τον παρτενέρ της Γιάννη Αθητάκη. Η ερμηνεία τους για το «Εκατομμύρια» παρακίνησε την Άννα Βίσση να στείλει το δικό της μήνυμα προς τη μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου.

«Ζωζώ μου θέλω να σου ευχηθώ για απόψε καλή επιτυχία. Σ’ ευχαριστώ που ερμήνευσες κάτι δικό μου και του Νίκου. Σ’ αγαπώ γι’ αυτό που είσαι και αντιπροσωπεύεις χρόνια τώρα με την ίδια εξαιρετική εσωτερική και εξαιρετική ομορφιά, ενέργεια και πάθος» έγραφε το μήνυμα, όπως το διάβασε on air ο Νίκος Κοκλώνης.

J2US: Η νέα γκάφα της Σταυροπούλου

Μετά το μπέρδεμα με το όνομα του Τριαντάφυλλου, τον οποίο αποκάλεσε «Γαρύφαλλο» κατά τη διάρκεια της κριτικής της στο J2US, η Βίκυ Σταυροπούλου έκανε μια νέα γκάφα. Αυτή τη φορά, μπέρδεψε το όνομα του Ηλία Βρεττού. Μόλις ολοκλήρωσε την ερμηνεία του με την Ευριδίκη Βαλαβάνη, ο λόγος πέρασε στην κριτική επιτροπή. Μόνο που για την ηθοποιό δεν ήταν ο Ηλίας, αλλά ο Τάσος.

J2US: Η Ζωή Δημητράκου αλά Φουρέιρα

Ανατρεπτική ήταν η εμφάνιση της Ζωής Δημητράκου και του Λευτέρη Πανταζή στο τέταρτο live, καθώς τραγούδησαν το «Καραμέλα» της Ελένης Φουρέιρα και ομολογουμένως ήταν μία από τις πιο εκρηκτικές εμφανίσεις που ανέβασαν το κέφι στα ύψη.

J2US: Το ντύσιμο «Κλαρινογαμπρός» που δεν άρεσε στον Φασουλή

Αυτή την εβδομάδα, ο Αντώνης Λουδάρος και η Πέννυ Μπαλτατζή δεν κατάφεραν να ενθουσιάσουν την κριτική επιτροπή. Οι δύο καλλιτέχνες τραγούδησαν το «Σ’ έχω κάνει Θεό» της Κατερίνας Στανίση. «Λάθος επιλογή, λάθος παρουσίαση, λάθος ερμηνεία», ήταν η άποψη του Σταμάτη Φασουλή, ενώ Βίκυ Σταυροπούλου βρήκε τον ηθοποιό πιο λυρικό απ’ όσο θα έπρεπε.

Exit mobile version