Βερβεσός πάρτυ: Η απάντηση του προέδρου ΔΣΑ για την παρέμβαση εισαγγελέα

ΕΛΛΑΔΑ

Βερβεσός πάρτυ: Η απάντηση του προέδρου ΔΣΑ για την παρέμβαση εισαγγελέα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Βερβεσός πάρτυ: Με την εισαγγελική παρέμβαση θα διερευνηθεί το εάν έχει παραβιαστεί το άρθρο 285 του Ποινικού Κώδικα, δηλαδή εάν παραβιάστηκαν τα μέτρα για την πρόληψη μετάδοσης του κορωνοϊού

22.11.2020 | 15:55

Βερβεσός πάρτυ: Ο Δημήτρης Βερβεσός απάντησε με δήλωσή του στην εισαγγελική παρέμβαση μετά το κορωνοπάρτι του. Νωρίτερα, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας έδωσε παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την εορταστική συγκέντρωση στο γραφείο του Δημήτρη Βερβεσού εν μέσω lockdown. Ο πρόεδρος του ΔΣΑ, αναφέρει στη λιτή του τοποθέτηση: «Ο νόμος ισχύει έναντι όλων, χωρίς καμία εξαίρεση. Η εισαγγελία ενήργησε στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της. Θα εκθέσω τις απόψεις μου, ως οφείλω».

Με την εισαγγελική παρέμβαση θα διερευνηθεί το εάν έχει παραβιαστεί το άρθρο 285 του Ποινικού Κώδικα, δηλαδή εάν παραβιάστηκαν τα μέτρα για την πρόληψη μετάδοσης του κορωνοϊού. Όπως φαίνεται από φωτογραφίες που ανέβηκαν σε λογαριασμό στο Instagram από παρόντα στο πάρτι (ο οποίος στη συνέχεια τις διέγραψε αναλογιζόμενος προφανώς τον σάλο που θα επακολουθούσε) στο γραφείο του προέδρου του ΔΣΑ συγκεντρώθηκαν περί τα δέκα άτομα. Μάλιστα άνοιξαν και σαμπάνιες για να γιορτάσουν το γεγονός. «Γιορτάζουμε τον γιγάντα μας», ήταν μερικές από τις ενθουσιώδεις αναρτήσεις φίλων του.

Δείτε ακόμη
Παρέμβαση εισαγγελέα για το πάρτι Βερβεσού
ο Πολάκης ζήλεψε το κορονοπάρτι του Βερβεσού
Νέο Bίντεο από το πάρτι του προέδρου του ΔΣΑ: «Σεισμός, σεισμός, συνωστισμός!»
Δεν υπήρχε κίνδυνος – Τι απαντά ο πρόεδρος του ΔΣΑ για το πάρτι με σαμπάνιες
Exit mobile version