Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δημήτρης Μπέλος κορονοϊός: Το μήνυμα του Γιάννη Κότσιρα
ΕΛΛΑΔΑ

Δημήτρης Μπέλος κορονοϊός: Το μήνυμα του Γιάννη Κότσιρα

Δημήτρης Μπέλος κορονοϊός: Σοκαρισμένος ο Γιάννης Κότσιρας - "Αν δεν κολλούσε κορονοϊό, θα ζούσε" έγραψε για τον Δημήτρη Μπέλο

Δημήτρης Μπέλος κορονοϊός: Συγκλονισμένοι είναι συνεργάτες, συγγενείς και φίλοι του Δημήτρη Μπέλου, του 39χρονου Dj που έφυγε από τη ζωή το Σάββατο από κορονοϊό. Ένας από αυτούς είναι και ο Γιάννης Κότσιρας. Ο γνωστός τραγουδιστής και μουσικός με ανάρτησή του στο facebook έστειλε το δικό του μήνυμα εκφράζοντας το σοκ του από τον αιφνίδιο θάνατο του 39χρονου πατέρα δύο μικρών παιδιών.

Μάλιστα, προτρέπει τους ακολούθους του να προσέχουν και να σέβονται τον κίνδυνο, αλλά και να ακολουθούν τις οδηγίες προστασίας. “Τον Δημήτρη, τον γνώρισα πριν μερικούς μήνες. Ένας ταλαντούχος νέος άνθρωπος. Έχω σοκαριστεί. Και όχι. Δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας. Το μόνο που είχε είναι μία υπέροχη οικογένεια με δύο παιδάκια και όλη την ζωή μπροστά του. Έφυγε στα 39 του από κορωνοιό. Αν δεν είχε κολλήσει COVID 19 θα ζούσε. Τόσο απλά. Λυπάμαι πολύ. Προσέχετε πολύ. Σεβαστείτε τον κίνδυνο και ακολουθείτε τις οδηγίες προστασίας. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους φίλους του…”, έγραψε σε ποστ στο facebook.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις