Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – αγωνιστικό: Ανετα η Γιούβε
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – αγωνιστικό: Ανετα η Γιούβε

Serie A - αγωνιστικό: “Επαγγελματικό” 2-0 με την Κάλιαρι με δύο τέρματα του Ρονάλντο - Διπλό στην Κροτόνε με το ίδιο σκορ η Λάτσιο - Ισόπαλες 0-0 Σπέτσια και Αταλάντα

Serie A – αγωνιστικό: Επιστροφή στις νίκες για την Γιουβέντους. Οι «μπιανκονέρι» επικράτησαν 2-0 της Κάλιαρι. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο. Έπαιξαν επιθετικά και έκλεισαν τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους. Γύρισαν ωραία την μπάλα και έκαναν αρκετές φάσεις, απέναντι σε μία Κάλιαρι που περιορίστηκε σε έναν παθητικό ρόλο. Στο 38’ ο Ρονάλντο έκανε το 1-0. Ενώ, τέσσερα λεπτά αργότερα με δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 2-0.

Στο β’ μέρος, η Γιουβέντους συνέχισε να έχει τον πλήρη έλεγχο. Γύρισε ωραία την μπάλα και προσπάθησε να χτυπήσει στα κενά της άμυνας των φιλοξενούμενων. Είχε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει αλλά ήταν άστοχη στα τελειώματα της. Δεν αντιμετώπισε πρόβλημα από τους φιλοξενούμενους και διατήρησε το αποτέλεσμα. Έτσι, πήρε μία σημαντική νίκη.

Serie A – αγωνιστικό: Στο ρελαντί η Λάτσιο

Πέρασε από την Καλαβρία η Λάτσιο. Οι «αετοί» νίκησαν 2-0 την Κροτόνε εκτός έδρας. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά και να κυνηγούν το γρήγορο γκολ. Έκαναν φάσεις και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Στο 21’ ο Ιμόμπιλε έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι παρά το αρχικό σοκ, ανέβασαν την απόδοση τους και προσπάθησαν να αντιδράσουν. Έκαναν φάσεις αλλά δεν μπόρεσαν να «παραβιάσουν» την εστία του Πέπε Ρέινα. Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοιχτά και έκαναν αρκετές φάσεις εκατέρωθεν. Η Λάτσιο ήταν αυτή που κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ. Στο 58’ο Κορέα έκανε το 0-2. Παρά την εξαιρετική εμφάνιση της Κροτόνε, οι «αετοί» κατάφεραν να αντέξουν στην πίεση και πήραν μια σημαντική νίκη.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Σπέτσια έμεινε ισόπαλη στο 0-0 απέναντι στην Αταλάντα.

Δείτε ακόμη:

Κανονικά και με εμβολιασμό προαιρετικό οι Ολυμπιακοί Αγώνες
Ισοπαλία στην Παμπλόνα, 1-1 Οσασούνα και Ουέσκα
Θετική η Μπόντο, έρχεται στον Ολυμπιακό ο Μπιέρκαν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις