Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ατλέτικο για τίτλο!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ατλέτικο για τίτλο!

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Κέρδισε 1-0 την Μπαρτελόνα και έδειξε έτοιμη να διεκδικήσει την κορυφή! - Αφησε βαθμούς η Ρεάλ, 1-1 εκτός με τη Βιγιαρεάλ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Σε ματς για γερά νεύρα στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο», η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε 1-0 της Μπαρτσελόνα . Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν αμέσως τον έλεγχο. Έπαιξαν επιθετικά και έκαναν αρκετές φάσεις εκατέρωθεν. Ο ρυθμός ήταν γρήγορος και η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω. Πάρα τις ευκαιρίες που έγιναν, καμία ομάδα δεν κατάφερνε να ανοίξει το σκορ. Τελικά το πέτυχε η Ατλέτικο σε ένα κομβικό σημείο. Στο 45+3’ ο Καράσκο έκανε το 1-0 και έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια, βρισκόμενη μπροστά στο σκορ.

Στο β’ μέρος, η Μπαρτσελόνα ανέβασε την απόδοση της και προσπάθησε να αντιδράσει και πίεσε τους γηπεδούχους, οι οποίοι άντεξαν και είχαν και εκείνοι αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουν και δεύτερο γκολ. Καμία ομάδα δεν κατάφερε να σκοράρει και παρέμεινε το αποτέλεσμα. Έτσι, η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε μία σπουδαία νίκη και διατήρησε το αήττητο σερί.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Γκέλα της Ρεάλ

Νέο στραβοπάτημα για την Ρεάλ! Η «βασίλισσα» έμεινε ισόπαλη στο 1-1 απέναντι στην Βιγιαρεάλ στο «Μαδριγάλ». Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με πατημένο το γκάζι και άνοιξαν το σκορ με το καλημέρα σας. Στο 2’ ο Μαριάνο έκανε το 0-1. Μετά το γκολ συνέχισαν να πιέζουν και να δημιουργούν κινδύνους για την εστία των γηπεδούχων. Η Βιγιαρεάλ ανέβασε την απόδοση της και κυνήγησε την ισοφάριση, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει πριν την ανάπαυλα. Στο β’ μέρος, το «κίτρινο υποβρύχιο» μπήκε δυνατά και πήρε τον έλεγχο του ρυθμού. Γύρισε ωραία την μπάλα και έψαξε τα κενά της άμυνας των Μαδριλένων. Στο 76’ έφεραν το παιχνίδι στα ίσια. Ο Μορένο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-1. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη, όμως δεν αξιοποίησαν σωστά τις φάσεις τους. Το αποτέλεσμα έμεινε ως έχει και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, η Σεβίλλη επικράτησε 4-2 της Θέλτα (Κουντέ 6’, Εν-Νεσίρι 45+3’, Εσκουντέρο 85’, Ελ Χανταντί 87’ – Άσπας 10’, Νολίτο 36’). Ενώ, η Λεβάντε έμεινε ισόπαλη στο 1-1 απέναντι στην Έλτσε (Μελέρο 12’ – Μορέντε 64’).

Δείτε ακόμη:

Κανονικά και με εμβολιασμό προαιρετικό οι Ολυμπιακοί Αγώνες
Ισοπαλία στην Παμπλόνα, 1-1 Οσασούνα και Ουέσκα
Θετική η Μπόντο, έρχεται στον Ολυμπιακό ο Μπιέρκαν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις