Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / BTS νέο τραγούδι: Μήνυμα ελπίδας σε καιρούς πανδημίας
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

BTS νέο τραγούδι: Μήνυμα ελπίδας σε καιρούς πανδημίας

BTS νέο τραγούδι: Το τραγούδι αφορά τον συλλογικό πόνο που βασανίζει τον κόσμο εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού και την ελπίδα ότι θα έρθει μια νέα αυγή.

BTS νέο τραγούδι: Οι BTS παραχώρησαν παγκόσμια συνέντευξη τύπου από την Κορέα εν όψει της κυκλοφορίας του νέου άλμπουμ τους «Be» και του μουσικού βίντεο για το τραγούδι τους «Life Goes On». Το τραγούδι αφορά τον συλλογικό πόνο που βασανίζει τον κόσμο εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού και την ελπίδα ότι θα έρθει μια νέα αυγή. Το Life Goes On είναι το πρώτο τραγούδι των BTS με θέμα την πανδημία του κορονοϊού και το πώς έχει σταματήσει τη ζωή σε όλο τον κόσμο. Οι V, Jungkook, Jimin, Jin, RM και J-Hope ήταν παρόντες στη συνέντευξη. Ο Suga, ο οποίος αναρρώνει από πρόσφατη χειρουργική επέμβαση, απουσίαζε.

Στη συνέντευξη σε αίθουσα με μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο RM είπε ότι σχεδίαζαν την κυκλοφορία του άλμπουμ πριν από την παρουσίαση της επιτυχίας τους «Dynamite» και το χαρακτήρισε «συνεργατική διαδικασία με τους θαυμαστές». «Όλοι μάθαμε πώς να χρησιμοποιούμε νέες κάμερες» πρόσθεσε. Ο τίτλος «Be» είναι ένα ρήμα με πολύ ευρεία έννοια, δήλωσε ο Jimin. «Στις συζητήσεις μας το “η ζωή συνεχίζεται” (life goes on) εμφανιζόταν ως επαναλαμβανόμενη ιδέα» τόνισε.

Δείτε ακόμα:
Τομ & Τζέρι: Επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη
Ο Ομπάμα μιλά για … Ντίλαν
Νέα στοιχεία για την περιβόητη συνέντευξη της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις