Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / The Bachelor – Έλενα Μπάση: Επέστρεψε και το Twitter έκανε «πάρτι»
LIFESTYLE

The Bachelor – Έλενα Μπάση: Επέστρεψε και το Twitter έκανε «πάρτι»

The Bachelor - Έλενα Μπάση: Η Έλενα Μπάση επέστρεψε και το Twitter έκανε «πάρτι»

The Bachelor – Έλενα Μπάση: Τα κορίτσια του The Bachelor έβαλαν τα καλά τους, έκαναν τις πρόβες τους για να τραγουδήσουν και πήγαν στην Τελετή των Ρόδων! Ωστόσο, στη συναυλία της αγάπης, οι παίκτριες αντίκρισαν μια τεράστια έκπληξη, την οποία δεν πίστευαν στα μάτια τους! Η Έλενα Μπάση επέστρεψε… στον τόπο του εγκλήματος! Mέσα από μια κόκκινη καρδιά επέστρεψε και τραγούδησε το «Αγόρι μου, αγόρι μου, ανάσα μου κι αστέρι μου».

Η Νικολέττα με το που την είδε ξέσπασε σε δάκρυα, καθώς οι δυο γυναίκες ήταν αρκετά κοντά μέσα στο σπίτι. Ο Παναγιώτης έσπευσε να την αγκαλιάσει και η Έλενα ήταν άκρως συγκινημένη που τους είδε όλους ξανά. Η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία αποτελούσε μία από τις πιο δημοφιλείς παίκτριες του reality αγάπης, ερμήνευσε μεγάλες ελληνικές επιτυχίες και ξεσήκωσε τις παίκτριες, οι οποίες δεν σταμάτησαν να χορεύουν στους ρυθμούς της.

Η Έλενα Μπάση, η οποία αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς παίκτριες του The Bachelor, αρχικά για την ηλικία της – η ίδια δηλώνει 38 ετών – και στην συνέχεια με τον χαρακτήρα της, επέστρεψε με την ιδιότητα της τραγουδίστριας και ανέλαβε να ξεσηκώσει τις παίκτριες του The Bachelor ενώ και στο twitter στήθηκε πάρτι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις