Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νόνη Δούνια λάστιχο: Η κατάρριψη ενός… μύθου
LIFESTYLE

Νόνη Δούνια λάστιχο: Η κατάρριψη ενός… μύθου

Νόνη Δούνια λάστιχο: Η Νόνη Δούνια κρατώντας το μπουλονόκλειδο σφίγγει τα μπουλόνια στο καινούργιο λάστιχο

Νόνη Δούνια λάστιχο: Η Νόνη Δούνια καταρρίπτει τον ένα μύθο μετά τον άλλο. Πολυάσχολη, δραστήρια κα πολυπράγμων η βουλευτής καταρρίπτει ακόμη ένα ανδρικό… κάστρο. Πριν μερικές ώρες, όπως η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram έπαθε λάστιχο και το άλλαξε μόνη της στην άκρη του δρόμου.

Στο βίντεο που δημοσίευσε στο προφίλ της, η Νόνη Δούνια κρατώντας το μπουλονόκλειδο σφίγγει τα μπουλόνια στο καινούργιο λάστιχο, σχολιάζοντας με χιούμορ: Γιατί τα κορίτσια από τον Πειραιά αλλάζουν και λάστιχο.

Αδιάψευστος μάρτυρας και το βίντεο…

H Νόνη Δούνια με αυτή την πόζα στέλνει ένα αισιόδοξο μήνυμα

Η Νόνη Δούνια αλλά και άλλοι καλλιτέχνες, όπως ηθοποιοί αλλά και σχεδιαστές μόδας φωτογραφήθηκαν για το Woman Secret Magazine για την ελευθερία και ελεύθερη έκφραση των ανθρώπων στις μέρες του COVID-19. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ποζάρει με λουλούδια και μάσκα και στέλνει το αισιόδοξο μήνυμα ότι η ελευθερία, μέχρι και με μάσκες, θα βρει τον τρόπο της και θα ανθίσει, θα ξαναγεννηθεί από την αρχή! Το συγκεκριμένο project σκηνοθετεί ο Γιάννης Αϊβάζης.

«Όταν η ελευθερία μας ξαφνικά δεν είναι επιλογή! Όταν η ελευθερία δεν γίνεται κατά βούληση. Ελευθερία …το σωρευτικό αποτέλεσμα της ατομικής, της κοινωνικής και της πολιτικής ελευθερίας…. και είναι σε αναμονή…….περιμένοντας και πάλι να ανθίσει!» έγραψε στο Instagram η βουλευτής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις