Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δημήτρης Σκουλός GNTM: ”Δεν έχουμε ιδέα τι γίνεται μέσα στο σπίτι”
LIFESTYLE

Δημήτρης Σκουλός GNTM: ”Δεν έχουμε ιδέα τι γίνεται μέσα στο σπίτι”

Δημήτρης Σκουλός GNTM: Ο Δημήτρης Σκουλός παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων για τον φετινό κύκλο του GNTM

Δημήτρης Σκουλός GNTM: Ο Δημήτρης Σκουλός παραχώρησε συνέντευξη για το περιοδικό Τηλέραμα και την Αθηνά Ζαχαράκη και μίλησε μεταξύ άλλων για τον φετινό κύκλο του GNTM. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις μεταξύ των παιδιών μέσα στο σπίτι. ”Δεν έχουμε ιδέα τι γίνεται στο σπίτι των παιδιών, ούτε η παραγωγή μάς λέει κάτι. Ό,τι γίνεται το βλέπουμε μαζί με εσάς στην τηλεόραση. Σε κάθε περίπτωση, όμως, δεν με νοιάζει τι γίνεται εκεί”, είπε ο κριτής του GNTM. Και πρόσθεσε: ”Είμαι τόσα χρόνια επαγγελματίας, που αλίμονο αν άφηνα τα νεύρα και τις ανασφάλειες του καθενός (ή και τα δικά μου) να με επηρεάσουν. Αν είμαι, π.χ., στενοχωρημένος, δεν το έχω δείξει ποτέ στη δουλειά. Εάν δεν ήμουν “ψυχρός επαγγελματίας”, θα είχα αποτύχει ως φωτογράφος”.

Δεν θα μπορούσε φυσικά να μη σχολιάσει την παρουσία των αγοριών στο φετινό GNTM. ”Στη φετινή σεζόν έχουμε και αγόρια. Και είναι πολύ δυνατά! Ίσως πιο δυνατά και από τα κορίτσια. Το θέλουν πιο πολύ; Δεν ξέρω… Η Ελλάδα φημίζεται για τα αγόρια μοντέλα της. Πάντα βγάζαμε ωραίους άντρες μοντέλα, ενώ στα κορίτσια ήμασταν πιο δύσκολα. Θα μπορούσε φέτος να είναι νικητής αγόρι. Τίποτα δεν αποκλείεται. Οι τελευταίες σεζόν άλλωστε έχουν υπάρξει πολύ ανατρεπτικές. Πόσο μάλλον η φετινή”.

Αναφέρθηκε επίσης και στο πώς κρίνει κάθε φορά τους διαγωνιζόμενους. τονίζοντας μάλιστα ότι είναι δίκαιος. ”Δεν είμαι ούτε “επίτηδες” αυστηρός ούτε “επίτηδες” γλυκός. Δεν προσποιούμαι. Προσπαθώ να είμαι δίκαιος, ανάλογα με την εικόνα που βλέπω κάθε φορά μπροστά μου. Εν ολίγοις, αν δω κάτι που στα δικά μου μάτια φαντάζει λάθος, θα πω ευθέως τη γνώμη μου, γιατί πολύ απλά αυτή είναι η δουλειά μου εκεί”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις