Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Big Brother αποχώρηση (20/11): Ποιος δεν τα κατάφερε
LIFESTYLE

Big Brother αποχώρηση (20/11): Ποιος δεν τα κατάφερε

Big Brother αποχώρηση (20/11): Εννέα παίκτες έμειναν στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού»

Big Brother αποχώρηση (20/11): Νέα αποχώρηση παρακολουθήσαμε στο σπίτι του Big Brother το βράδυ της Παρασκευής (20/11). Μετά από τη διαδικασία του βέτο, ο Δημήτρης Πυργίδης έσωσε τη Ραμόνα και έτσι λόγω ισοψηφίας, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν πέντε.

Σοφία, Ραΐσα, Ζακ, Δημήτρης Κεχαγιάς και Άννα Μαρία, ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση. Μετά τη ψηφοφορία του κοινού, η Ραΐσα ήταν εκείνη που μάζεψε τις λιγότερες ψήφους και έτσι αποχώρησε από το σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού». Πλέον το παιχνίδι μπαίνει στην τελική ευθεία, καθώς έχουν παραμείνει μόλις εννέα παίκτες.

Ακόμα ένας καυγάς στο σπίτι του Big Brother

Το βράδυ της Παρασκευής, οι τηλεθεατές του «Big Brother» παρακολούθησαν για πρώτη φορά το τι συνέβη στο σπίτι του reality χθες και σήμερα. Ένα από τα περιστατικά τα οποία παρακολούθησαν οι τηλεθεατές ήταν ο άγριος καυγάς της Σοφίας Δανέζη με τον Δημήτρη Πυργίδη.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ραΐσα Κόντη, σε συζήτηση που είχε με τον Δημήτρη Πυργίδη και την Χρήστο Βαρουξή «έμαθε» πως στο παιχνίδι είναι «κομπάρσα» και πως οι συγκάτοικοι της την ψηφίζουν προς αποχώρηση γιατί δεν την θεωρούν δυνατή παίκτρια και αποτελεί εύκολη ψήφο.

Η νεαρή παίκτρια του «Big Brother» μετά το άκουσμα όσων της ανέφεραν οι συμπαίκτες της στεναχωρήθηκε και «κλείστηκε» στον εαυτό της ενώ δεν άφηνε κανέναν να την πλησιάσει. Η μόνη που κατάφερε να της αποσπάσει μια κουβέντα ήταν η Σοφία Δανέζη. Όταν όμως η Ραΐσα Κόντη ανέφερε στην τραγουδίστρια το τί την απασχολεί, η Σοφία Δανέζη εκνευρίστηκε απίστευτα με αποτέλεσμα να κάνει έκρηξη.

Η Σοφία Δανέζη βγήκε από το τζακούζι όπου καθόταν με την Ραΐσα Κόντη και κατευθύνθηκε στους Χρήστο και Δημήτρη όπου τους ζήτησε τον λόγο για τα όσα ανέφεραν και τους προειδοποίησε πως αν βγει έξω από το σπίτι και δει πως όντως τα έχουν πει αυτά για τα οποία την ενημέρωσε η Ραϊσα θα γίνει πανικός. Βέβαια, ο Δημήτρης Πυργίδης ακολούθησε την Σοφία πίσω στον τζακούζι και ήταν η σειρά του να κάνει έκρηξη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις