Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μαργαρίτα Θεοδωράκη – οικονομικά προβλήματα: “Μη με πυροβολείτε”
ΕΛΛΑΔΑ

Μαργαρίτα Θεοδωράκη – οικονομικά προβλήματα: “Μη με πυροβολείτε”

Μαργαρίτα Θεοδωράκη - οικονομικά προβλήματα: Η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη ισχυρίζεται ότι η εν λόγω ανάρτησή της αντικατοπτρίζει τους μουσικούς όλης της Ελλάδας.

Μαργαρίτα Θεοδωράκη – οικονομικά προβλήματα: Λίγα 24ωρα μετά την ανάρτηση της στο facebook, με την οποία η Μαργαρίτα Θεοδωράκη ανέφερε ότι δεν έχει να πληρώσει το ρεύμα του σπιτιού της λόγω οικονομικής ανέχειας, η κόρη του μεγάλου μας συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη έστειλε μήνυμα σε όλους εκείνους που αντέδρασαν στις αποκαλύψεις της. Σήμερα, μέσω του δημοσιογράφου Νίκου Νικόλιζα –ήταν εκείνος στον οποίον έκανε δήλωση η Μαργαρίτα Θεοδωράκη στην Espresso- μίλησε στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και τη Ναταλία Γερμανού.

“Μην με βανδαλίζετε, μην με πυροβολείτε” ήταν το νέο μήνυμα της Μαργαρίτας Θεοδωράκη, που θεωρεί ότι η εν λόγω ανάρτησή της αντικατοπτρίζει τους μουσικούς όλης της Ελλάδας. “Η μουσική ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης είναι απλήρωτη τους τελευταίους μήνες, με αποτέλεσμα να έχει βρεθεί σε οικονομικό αδιέξοδο για τις συναυλίες και τις παραστάσεις που θα γίνονταν για τα 95 χρόνια Μίκης Θεοδωράκης. Άρα όλο αυτό είναι ένας φαύλος κύκλος” είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Νικόλιζας.

Όπως αναφέρει το Tlife, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που έστειλε τσουβάλια με τροφή για τα 57 κατοικίδιά της, ενώ ανέφερε πως το ρεύμα καλύφθηκε από κάποια χορηγία.

Δείτε ακόμη
Η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη καταγγέλλει: Μας έκοψαν το ρεύμα, πεινάμε, δεν έχουμε φαγητό ούτε για τα κατοικίδια
Ακρίτα κατά Μαργαρίτας Θεοδωράκη: Τι έκανε τα 2 εκατ. ευρώ;
Νέο Bίντεο από το πάρτι του προέδρου του ΔΣΑ: «Σεισμός, σεισμός, συνωστισμός!»
2.311 νέα κρούσματα – “Εφιάλτης” με 108 νέους θανάτους
Σοκ: Πέθανε από κορονοϊό ο 39χρονος DJ Decibel, Δημήτρης Μπέλλος
Νόσησε ολόκληρη πολυκατοικία στην Πάτρα – 15 άτομα θετικά
Νέο προκλητικό άρθρο από την Αυγή – Προσπάθεια διχασμού εν μέσω κρίσης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις