Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΝΒΑ – Τορόντο: Ψάχνουν έδρα!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΝΒΑ – Τορόντο: Ψάχνουν έδρα!

ΝΒΑ - Τορόντο: Ξεσπιτώνονται λόγω της πανδημίας και στρέφονται προς τη Φλόριντα για τα… εντός έδρας παιχνίδια τους οι Ράπτορς

ΝΒΑΤορόντο: Μετακομίζουν οι Τορόντο Ράπτορς! Η ομάδα του Καναδά δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στην έδρας της την σεζόν 2020-21, που ξεκινάει στις 22 Δεκεμβρίου. Έτσι, αναγκάζεται να βρει ένα γήπεδο εντός των ΗΠΑ για να μπορέσει να δίνει τα εντός έδρας παιχνίδια της ελέω κορωνοϊού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το πιο πιθανό ενδεχόμενο, είναι οι Ράπτορς να αγωνιστούν στην Τάμπα της Φλόριντα.

Η έξαρση της πανδημίας έχει χτυπήσει «κόκκινο» στις Ηνωμένες Πολιτείες  και έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην καθημερινότητα του κόσμου αλλά και του αθλητισμού. Μάλιστα, η κυβέρνηση της χώρας ως ένα μέτρο περιορισμού έχει απαγορεύσει της μετακινήσεις από και προς τον Καναδά. Κάτι που δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στην ομάδα του Τορόντο.

ΝΒΑ – Τορόντο: Φεύγουν άμεσα

Οι ιθύνοντες τον Ράπτορς προσπάθησαν μέχρι τέλους να «κρατήσουν» την ομάδα στην φυσική της έδρα, το «Scotiabank Arena». Όμως, η κυβέρνηση του Καναδά δεν επέτρεψε στην ομάδα να συνεχίσει να αγωνίζεται στην χώρα. Και έτσι θα μετακομίσει στις ΗΠΑ για τα εντός έδρας παιχνίδια της (τουλάχιστον στην αρχή της σεζόν). Ο πρόεδρος των Τορόντο Ράπτορς, Μασάι Ουτζίρι, ανακοίνωσε πως η ομάδα θα αγωνιστεί στην Τάμπα της Φλόριντα. Μάλιστα, η ομάδα θα πρέπει να ταξιδέψει το συντομότερο δυνατόν στις ΗΠΑ, ώστε να ξεκινήσει την προετοιμασία της για την σεζόν.

Δείτε ακόμη:

Κανονικά και με εμβολιασμό προαιρετικό οι Ολυμπιακοί Αγώνες
Ισοπαλία στην Παμπλόνα, 1-1 Οσασούνα και Ουέσκα
Θετική η Μπόντο, έρχεται στον Ολυμπιακό ο Μπιέρκαν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις