Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – προαναγγελία: Χωρίς ανάσα!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Χωρίς ανάσα!

Λα Λίγκα - προαναγγελία: Μεγάλο παιχνίδι στο ‘Μετροπολιτάνο’, η Ατλέτικο υποδέχεται την Μπάρτσα - Μισή δοκιμάζεται στο ‘Μαδριγάλ’ η Ρεάλ Μαδρίτης

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Σκληρή μάχη στην Μαδρίτη! Η Ατλέτικο κοντράρεται με την Μπαρτσελόνα. Οι Μαδριλένοι έρχονται από την νίκη με 4-0 κόντρα στην Κάντιθ. Δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και πήρε εύκολα τους τρεις βαθμούς. Πριν την διακοπή είχε αρχίσει να βρίσκει ρυθμό και είχε σκοράρει 13 γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια της, ενώ παραμένει αήττητη. Απόψε, ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν θα έχει στην διάθεση του τους Λουίς Σουάρεζ, Τορέιρα και Ερέρα.

Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα έρχεται από την εμφατική νίκη με 5-2 κόντρα στην Ρεάλ Μπέτις. Έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και δημιούργησε αρκετούς κινδύνους για την άμυνα τον Ανδαλουσιανών. Πάντως, το κλίμα στην ομάδα παραμένει βαρύ, ενώ ο Μέσι σε δηλώσεις του έδειξε την δυσαρέσκεια του. Απόψε, θα επιδιώξει τη νίκη που θα της τονώσει το ηθικό. Ο Κούμαν δεν υπολογίζει τους Φατί, Μπουσκέτς, Αραούχο και Ουμτιτί.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Μισή η Ρεάλ Μαδρίτης!

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και στο «Μαδριγάλ». Η Βιγιαρεάλ αντιμετωπίζει την Ρεάλ Μαδρίτης. Το «κίτρινο υποβρύχιο» έρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 3-1 κόντρα στην Χετάφε. Έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και κυριάρχησε. Διανύει μια πολύ καλή περίοδο και είναι αήττητη σε τέσσερα παιχνίδια της Λα Λίγκα. Απόψε, δεν υπολογίζεται ο Αλμπέρτο Μορένο, ενώ ερωτηματικό υπάρχει για τον Αλκάθερ. Από την άλλη, η Ρεάλ έρχεται από την συντριβή με 4-1 από την Βαλένθια. Πέρασε μπροστά στο σκορ, όμως δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα στην συνέχεια. Αμυντικά έχει μεγάλο πρόβλημα, αφού έχει δεχτεί 14 γκολ σε 7 παιχνίδια. Απόψε, δεν είναι διαθέσιμοι οι Ράμος, Μπενζεμά, Κασεμίρο, Βαλβέρδε, Μιλιτάο, Οντριοθόλα και Γιόβιτς.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, η Σεβίλλη αντιμετωπίζει την Θέλτα και η Λεβάντε κοντράρεται με την Έλτσε.

Δείτε ακόμη:

Κανονικά και με εμβολιασμό προαιρετικό οι Ολυμπιακοί Αγώνες
Ισοπαλία στην Παμπλόνα, 1-1 Οσασούνα και Ουέσκα
Θετική η Μπόντο, έρχεται στον Ολυμπιακό ο Μπιέρκαν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις