Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κοινοτάρχης Πεύκης – τηλεκπαίδευση: Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ για τη “στημένη φωτογραφία”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κοινοτάρχης Πεύκης – τηλεκπαίδευση: Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ για τη “στημένη φωτογραφία”

Κοινοτάρχης Πεύκης - τηλεκπαίδευση: Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι ο κοινοτάρχης Πεύκης δήλωσε ότι είναι στέλεχος της ΝΔ και καλεί την κυβέρνηση να αφήσει τις γελοίες δικαιολογίες

Κοινοτάρχης Πεύκης – τηλεκπαίδευση: Συνεχίζεται η αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας αναφορικά με την εικόνα παιδιών που έκαναν μάθημα σε καφενείο της κοινότητας Πεύκης στον Πύργο. Με σχόλιό της η αξιωματική αντιπολίτευση απαντά στη χθεσινή ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος με την οποία υποστηρίζεται ότι η φωτογραφία την οποία σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας ήταν στημένη από τον κοινοτάρχη Πεύκης. Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι ο κοινοτάρχης Πεύκης δήλωσε ότι είναι στέλεχος της ΝΔ και καλεί την κυβέρνηση να αφήσει «τις γελοίες δικαιολογίες και να αντιληφθεί ότι χιλιάδες οικογένειες σε όλη τη χώρα αδυνατούν να αντεπεξέλθουν παράλληλα στις ανάγκες τηλεκπαίδευσης και τηλεργασίας»

Η Ν.Δ. έβγαλε χθες δισέλιδη ανακοίνωση για να πει πως τα πέντε παιδιά που προσπαθούσαν να κάνουν μάθημα στο καφενείο του χωριού μέσα από δύο κινητά τηλέφωνα ήταν fake news που έστησε ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Δυστυχώς για τη Ν.Δ. και την κατάντια της κας Κεραμέως και του κ. Μητσοτάκη, η απάντηση ήρθε από τον ίδιο τον κοινοτάρχη Πεύκης: Είναι στέλεχος της Ν.Δ.. Ας αφήσει λοιπόν τις γελοίες δικαιολογίες και να αντιληφθεί ότι χιλιάδες οικογένειες σε όλη τη χώρα αδυνατούν να αντεπεξέλθουν παράλληλα στις ανάγκες τηλεκπαίδευσης και τηλεργασίας. Το ελάχιστο που έχει να κάνει, σήμερα κιόλας, είναι να προμηθεύσει τους μαθητές με τα απαραίτητα μέσα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις