Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Θεσσαλονίκη κορονοϊός – Χατζηβασιλείου: “Η πόλη έχει γίνει Μπέργκαμο”
LIFESTYLE

Θεσσαλονίκη κορονοϊός – Χατζηβασιλείου: “Η πόλη έχει γίνει Μπέργκαμο”

Θεσσαλονίκη κορονοϊός - Χατζηβασιλείου:Τι είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου για την κατάσταση που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη λόγω της έξαρσης της πανδημίας του κορονοϊού

Θεσσαλονίκη κορονοϊός – Χατζηβασιλείου: Η κατάσταση με τον κορονοϊό στη Θεσσαλονίκη έχει ξεφύγει δήλωσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου για την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη λόγω της έξαρσης της πανδημίας. Μιλώντας στο Open, η παρουσιάστρια δήλωσε χαρακτηριστικά πως “η Θεσσαλονίκη έχει γίνει Μπέργκαμο” και πως κάθε μέρα ακούει για μια φίλη της που έχει νοσήσει, μοιράζοντας την εικόνα που έχει για αποκομίσει από την πόλη εν μέσω πανδημίας, με τον κόσμο. “Με συνθήκες κορονοϊού κάνουμε αυτήν την επικοινωνία. Εγώ από το σπίτι μου και εσείς από εκεί. Και έτσι πρέπει να γίνεται γιατί όλοι πρέπει να προσέχουμε και το λέω και ως Θεσσαλονικιά, γιατί η κατάσταση έχει ξεφύγει”, ανέφερε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

“Η οικογένειά μου είναι καλά αλλά κάθε μέρα ακούω και για μια καινούρια μου φίλη μου που έχει νοσήσει. Μιλάω για το στενό μου κύκλο που έχουμε επικοινωνία” τόνισε η παρουσιάστρια για την υγεία της οικογένειάς της.

“Ο κορονοϊός δεν αστειεύεται και δεν αγαπά καθόλου τις συναθροίσεις”

Μιλώντας για την σημερινή εικόνα που έχει από την πόλη όπου διαμένει μόνιμα και συγκριτικά με την πρώτη καραντίνα η Βίκυ Χατζηβασιλείου υπογράμμισε πως “αυτή τη φορά δεν είναι αυτό που ακούγαμε, ότι κάποιος κάπου αρρώστησε. Εγώ ήρθα στην Αθήνα πριν από δυο μέρες. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα στη Θεσσαλονίκη. Ο κόσμος έχει τρομοκρατηθεί. Αυτή η καραντίνα δεν έχει σχέση με την προηγούμενη. Όλοι έχουν καταλάβει ότι αυτός ο ιός δεν αστειεύεται και δεν αγαπά καθόλου το ξεφάντωμα και τις συναθροίσεις”. Παράλληλα, πρόσθεσε πως ο κορονοϊός “έχει καταδικάσει την εξωστρέφεια, την παρέα, την επαφή, την έννοια της φιλία. Ζούμε εποχές περίεργες. Και μετά από αυτήν την περιπέτεια, όταν και όπως τελειώσει, θα έχουν επαναπροσδιοριστεί πολλές ανθρώπινες σχέσεις και αξίες”.

“Τώρα η κατάσταση έχει ξεφύγει. Μιλάω για τη Θεσσαλονίκη βέβαια που νομίζω ότι το ιικό φορτίο είναι πολύ βαρύ. Έχουμε τον ίδιο αριθμό κρουσμάτων με την Αθήνα”, κατέληξε η παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις