Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιώργος Μαυρίδης κορονοϊός: Η πρώτη ανάρτηση από το νοσοκομείο
LIFESTYLE

Γιώργος Μαυρίδης κορονοϊός: Η πρώτη ανάρτηση από το νοσοκομείο

Γιώργος Μαυρίδης κορονοϊός: Τι ανέβασε στο Instagram του o παρουσιαστής

Γιώργος Μαυρίδης κορονοϊός: Την πρώτη του ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται με κορονοϊό έκανε ο Γιώργος Μαυρίδης. Ο γνωστός tattoo artist και παρουσιαστής με ένα InstaStory και χωρίς να γράψει ούτε μια λέξη ανέβασε φωτογραφία και έδειξε μόνο τον ορό που του έχουν χορηγήσει οι γιατροί.

Δείτε την ανάρτησή του

Παρουσιάζει βελτίωση

Η περιπέτειά του με τον κορονοϊό έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές μέρες και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο «νοσοκομείο Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης. Τα τελευταία 24ωρα η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει βελτίωση. Όπως ενημέρωσε η δικηγόρος του μέσα από την εκπομπή Ευτυχείτε, λαμβάνει κανονικά τη θεραπεία του και ευτυχώς ο οργανισμός του αντιδρά θετικά.

«Ευτυχώς αντιδρά θετικά στη θεραπεία. Ο Γιώργος είναι δυνατό παιδί, έχει δυνατό οργανισμό και θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Όχι, δεν είναι διασωληνωμένος. Είναι σε θάλαμο, παίρνει τη θεραπεία κανονικά όπως όλοι οι ασθενείς με covid και ευτυχώς αντιδρά θετικά που είναι το βασικό για να μη φτάσει στη διασωλήνωση. Ψυχολογικά, όπως ο οποιοσδήποτε βρίσκεται στο νοσοκομείο, δεν νομίζω ότι είναι καλά», είπε η δικηγόρος του Γιώργου Μαυρίδη, η Ματίνα Μάλλα.

Δείτε ακόμα:

Πηγή Δεβετζή: Μου έλεγαν πως έχω κορονοϊό για… διαφημιστικούς λόγους

“Έφυγα σφαίρα από το σπίτι” – Ο σύζυγος της Ελισάβετ Μουτάφη μιλά για την περιπέτειά τους

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις