Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αμαρυλλίς κορονοϊός: Τι είπε η τραγουδίστρια για την περιπέτειά της
LIFESTYLE

Αμαρυλλίς κορονοϊός: Τι είπε η τραγουδίστρια για την περιπέτειά της

Αμαρυλλίς κορονοϊός: «Βγήκε αρνητικό το τεστ και χειρουργήθηκα έχοντας κορoνοϊό» είπε η τραγουδίστρια για την περιπέτειά της

Αμαρυλλίς κορονοϊός: Η Αμαρυλλίς μίλησε στη Φαίη Σκορδά για τη ζωή της, τον σύντροφό της, τον αδερφό της καθώς και την περιπέτεια υγείας που πέρασε αφού το καλοκαίρι βρέθηκε θετική στον κορoνοϊό.

«Εγώ το πέρασα μέσα Ιουλίου. Ταλαιπωρήθηκα λίγο. Μου συνέβησαν δύο μαζί γιατί έπρεπε να κάνω και μια επέμβαση. Είχα και την επέμβαση και τον κορονοϊό. Γιατί δεν ήξερα ότι είχα κορονοϊό. Είχα προγραμματισμένη μια επέμβαση να κάνω. Είχα κάνει τον προεχγειρητικό έλεγχο και τεστ για covid-19 γιατί δεν μπαίνεις στο χειρουργείο διαφορετικά, αλλά τον είχα κολλήσει την προηγούμενη ημέρα από ένα κοντινό μου πρόσωπο το οποίο είχε έρθει από το εξωτερικό. Οπότε βγήκε αρνητικό το τεστ και χειρουργήθηκα έχοντας κορονοϊό.

Εκεί ήταν το δύσκολο για εμένα και με ταλαιπώρησε παραπάνω. Κατά τα άλλα σαν μια γρίπη ήταν. Ούτε βήχα είχα, δεν με χτύπησε στο αναπνευστικό. Ευτυχώς που δεν κόλλησα κανέναν άλλο.

Τα συμπτώματα ήταν ότι είχα πυρετό για κάποιες ημέρες, ανοσμία και αγευσία η οποία μου κράτησε, δεν έχει επανέλθει 100%, η κόπωση και οι πόνοι στο σώμα, όπως όταν αρρωσταίνεις και έχεις πυρετό», ανέφερε η τραγουδίστρια σχετικά με την περιπέτειά της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις