Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – κορονοϊός: Νέα κρούσματα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – κορονοϊός: Νέα κρούσματα

Σούπερ Λιγκ - κορονοϊός: Στους τρεις αυξήθηκαν οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης που έχουν διαγνωστεί θετικοί στην covid-19

Σούπερ Λιγκκορονοϊός: Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε, πως βρέθηκαν ακόμα δύο νέα θετικά κρούσματα στον σύλλογο. Θυμίζουμε οι Αρκάδες είχαν κάνει γνωστό πως βρέθηκε ένα θετικό κρούσμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Έτσι, μετά τα τελευταία τεστ που έγιναν, εντοπίστηκαν ακόμα δύο. Μάλιστα, οι δύο θετικοί στον κορωνοϊό έχουν τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό και παρακολουθούνται από τους ειδικούς. Ενώ, η υπόλοιπη ομάδα συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία της για τον αγώνα του Σαββάτου απέναντι στην Λαμία.

Σούπερ Λιγκκορονοϊός: Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι στον έλεγχο που διενεργήθηκε την Τετάρτη (18/11) στους ποδοσφαιριστές, τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και το προσωπικό της ομάδας, εντοπίστηκαν δύο επιπλέον δείγματα θετικά στον κορονοϊό. Όλα τα υπόλοιπα τεστ είναι αρνητικά. Η ομάδα προετοιμάζεται πλέον για την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-2021 με αντίπαλο την Λαμία (21/11, 15:00). Παρόλα αυτά θα διενεργηθεί εκ νέου εκτεταμένος έλεγχος κορονοϊού σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας”.

Δείτε ακόμη:

Μια ανάσα από τις υπογραφές για τον “πράσινο Βοτανικό”
Έκανε απολογισμό και βλέπει προκριματικά μουντιάλ ο Φαντ Σχιπ
Δικαιολογημένα παράπονα μετά τα κρούσματα covid-19

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις