Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάσκετ – Ευρωλίγκα: Στις 8/12 με Μπάρτσα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ – Ευρωλίγκα: Στις 8/12 με Μπάρτσα

Μπάσκετ - Ευρωλίγκα: Το εξ αναβολής παιχνίδι για τον Ολυμπιακό ορίστηκε - Βγήκαν οι αντίστοιχες ημερομηνίες και για αναβληθέντα του Eurocup

ΜπάσκετΕυρωλίγκα: Η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε την νέα ημερομηνία της αναμέτρησης του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπαρτσελόνα, που είχε αναβληθεί. Θυμίζουμε, το εν λόγω παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να γίνει προχθές (18/11), όμως λόγω τον κρουσμάτων κορωνοϊού που εντοπίστηκαν στην ομάδα του Πειραιά, το παιχνίδι αναβλήθηκε. Οι ιθύνοντες της διοργάνωσης ενημέρωσαν, πως το παιχνίδι της Βαρκελώνης θα διεξαχθεί στις 8 Δεκεμβρίου, στις 20:00.

Έτσι, ο Ολυμπιακός θα κληθεί να δώσει τρία δύσκολα παιχνίδια στην σειρά. Πιο συγκεκριμένα, πριν το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την ΤΣΣΚΑ στην Ρωσία (3/12). Ενώ, μετά από το παιχνίδι της Βαρκελώνης κοντράρονται με τον Ερυθρό Αστέρα στην Σερβία (10/12). Ακόμα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού περιμένουν να μάθουν και την ημερομηνία του άλλου αγώνα απέναντι στην Βιλερμπάν, που είχε αναβληθεί για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Μπάσκετ – Ευρωλίγκα: Οι νέες ημερομηνίες στο Eurocup

Την ίδια ώρα, και το Γιούροκαπ έκανε γνωστές τις νέες ημερομηνίες αγώνων που είχαν αναβληθεί ελέω κορωνοϊού. Θυμίζουμε, ο Προμηθέας δεν είχε αγωνιστεί απέναντι στην Τσεντεβίτα λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού και σήμερα ενημερώθηκε, πως το παιχνίδι του θα διεξαχθεί στις 10 Δεκεμβρίου.  Παράλληλα, η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε τις ημερομηνίες δύο ακόμα αναβληθέντων αγώνων. Πιο συγκεκριμένα, έκανε γνωστές τις ημερομηνίες των αγώνων Λιετκαμπέλις-Μονακό και Μπανταλόνα-Μπουργκ.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες:
Τσεντεβίτα/Ολίμπια Λιουμπλιάνα – Προμηθέας (10/12)
Λιετκαμπέλις – Μονακό (18/12)
Μπανταλόνα – Μπουργκ (30/12).

Δείτε ακόμη:

Μια ανάσα από τις υπογραφές για τον “πράσινο Βοτανικό”
Έκανε απολογισμό και βλέπει προκριματικά μουντιάλ ο Φαντ Σχιπ
Δικαιολογημένα παράπονα μετά τα κρούσματα covid-19

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις