Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάσκετ – εθνική: Τα προκριματικά
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ – εθνική: Τα προκριματικά

Μπάσκετ - εθνική: Το πρόγραμμά των αγώνων της “γαλανόλευκης” για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ του 2022 με Λετονία και Βουλγαρία

Μπάσκετεθνική: Έμαθε το πρόγραμμά των αγώνων της η Εθνική ομάδα μπάσκετ για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ του 2022. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ετοιμάζεται για τους αγώνες απέναντι σε Λετονία και Βουλγαρία, που είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν  την ερχόμενη εβδομάδα. Η Εθνική μας ομάδα θα αποχωρήσει για το Σαράγεβο, όπου και θα διεξαχθούν οι προκριματικοί αγώνες για το Ευρωμπάσκετ. Θυμίζουμε, τα παιχνίδια των προκριματικών θα γίνουν με την μορφή “φούσκας”, ώστε να μην υπάρξει διασπορά του κορωνοϊού.

Έτσι, η “γαλανόλευκη” θα κοντραριστεί με την Λετονία στις 27 Νοεμβρίου, ενώ δύο μέρες αργότερα θα αντιμετωπίσει την Βουλγαρία (29/11). Τα δύο παιχνίδια είναι προγραμματισμένα για την ίδια ώρα και θα γίνουν στις 17:00. Το σύνολο του Θανάση Σκουρτόπουλου βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου και έχει κερδίσει τα δύο πρώτα παιχνίδια των “παραθύρων”, έχοντας ρεκόρ 2-0. Έτσι, θα ταξιδέψει για την Βοσνία με σκοπό να συνεχίσει τις νίκες και να παραμείνει στην κορυφή.

Μπάσκετ – εθνική: Η αποστολή

Θυμίζουμε, ο κόουτς Σκουρτόπουλος για τα δύο παιχνίδια έχει επιλέξει τους εξής: Γκαρντ: Γιάννης Αθηναίου (Περιστέρι), Νίκος Γκίκας (ΑΕΚ), Δημήτρης Κατσίβελης (ΑΕΚ), Μιχάλης Λούντζης (Προμηθέας), Βαγγέλης Μάντζαρης (Προμηθέας), Δημήτρης Φλιώνης (Άρης). Φόργουορντ: Γιάννης Αγραβάνης (Μεσολόγγι), Δημήτρης Αγραβάνης (Προμηθέας), Χάρης Γιαννόπουλος (Προμηθέας), Μιχάλης Τσαϊρέλης (Ηρακλής), Λίνος Χρυσικόπουλος (ΑΕΚ). Σέντερ: Βασίλης Καββαδάς (Ηρακλής), Βαγγέλης Μαργαρίτης (ΠΑΟΚ), Γάιος Σκορδίλης (Περιστέρι).

Δείτε ακόμη:

Μια ανάσα από τις υπογραφές για τον “πράσινο Βοτανικό”
Έκανε απολογισμό και βλέπει προκριματικά μουντιάλ ο Φαντ Σχιπ
Δικαιολογημένα παράπονα μετά τα κρούσματα covid-19

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις