ΑΕΚ – μεταγραφές: Μένει ή φεύγει;

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – μεταγραφές: Μένει ή φεύγει;

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

ΑΕΚ - μεταγραφές: Ερχεται ξανά η Τράμπζονσπορ για Λιβάγια, την ανανέωση με τον Κροάτη επιθυμεί και επιδιώκει η Ένωση

20.11.2020 | 15:38

ΑΕΚ – μεταγραφές: Παραμένει έντονο το ενδιαφέρον της Τράμπζονσπορ για τον Μάρκο Λιβάγια. Αυτό επιβεβαιώνει και ο Τούρκος εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Γκορκέμ Ντεμίρ. Ενώ, αναφέρει πως η τουρκική ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση του στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Παράλληλα, επισημαίνεται πως ο προπονητής της Τράμπζονσπορ, Αμπντουλάχ Αβτζί, θέλει διακαώς τον Κροάτη επιθετικό της «ένωσης». Μάλιστα, φαίνεται πως είναι το πρώτο όνομα στην μεταγραφική του λίστα.

Ακόμα, το τουρκικό πρακτορείο «karadenizgazete.com» επισημαίνει πως ο ατζέντης του Λιβάγια, Γκορκέμ Ντεμίρ, ρώτησε τον Κροάτη αν θέλει να πάει στην Τράμπζονσπορ. Πάντως, ο Τούρκος εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή ξεκαθάρισε, πως ο προπονητής της Τράμπζονσπορ, Αμπντουλάχ Αβτζί, παρακολουθεί τον ποδοσφαιριστή εδώ και πολύ καιρό. Μάλιστα, ανέφερε σχετικά: «ήθελε τον Λιβάγια από τότε που ήταν στην Μπασάκχεσιρ».

ΑΕΚ – μεταγραφές: Δημοσιεύματα

Την ίδια ώρα, ο Ντεμίρ επισήμανε ότι η Τράμπζονσπορ θα κυνηγήσει την απόκτηση του Μάρκο Λιβάγια. Ενώ, άφησε να εννοηθεί, ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ θέλουν να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή τον Γενάρη. Πιο συγκεκριμένα, τα δημοσιεύματα των γειτονικών ΜΜΕ τονίζουν: «Η ελληνική ομάδα θέλει να τον πουλήσει τον χειμώνα για να κερδίσει χρήματα από την μεταγραφή του».

Η ΑΕΚ πάντως, θέλει να ανανεώσει την συνεργασία της με τον Κροάτη επιθετικό και ήδη έχει κάνει κάποιες συζητήσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ώστε να επέλθει μία συμφωνία πριν μπει σφήνα κι επίσημα η Τράπζονσπορ. Μένει μόνο να δούμε, πως θα εξελιχθεί η υπόθεση του.

Δείτε ακόμη:

Μια ανάσα από τις υπογραφές για τον “πράσινο Βοτανικό”
Έκανε απολογισμό και βλέπει προκριματικά μουντιάλ ο Φαντ Σχιπ
Δικαιολογημένα παράπονα μετά τα κρούσματα covid-19
Exit mobile version