ΑΕΚ – ανανεώσεις: Κλείσιμο με Ολιβέιρα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – ανανεώσεις: Κλείσιμο με Ολιβέιρα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

ΑΕΚ - ανανεώσεις: Ως το τέλος του μήνα ξεκαθαρίζει του Πορτογάλου, είτε θετικά, είτε αρνητικά - Δεν φαίνεται πιθανό για μεταγραφή το Γενάρη

20.11.2020 | 23:23

ΑΕΚανανεώσεις: Τρέχει να κλείσει την υπόθεση του Νέλσον Ολιβέιρα η ΑΕΚ. Οι άνθρωποι της ομάδας επιθυμούν ως το τέλος του μήνα, να έχουν τελειώσει με την περίπτωση του Πορτογάλου επιθετικού. Θυμίζουμε, οι “κιτρινόμαυροι” ασχολούνται και με άλλες υποθέσεις ποδοσφαιριστών της που τελειώνουν τα συμβόλαια τους το καλοκαίρι. Παράλληλα με την περίπτωση του Ολιβέιρα ανοιχτή  είναι και η υπόθεση του Λιβάγια. Μάλιστα, οι άνθρωποι της ομάδας θα φωνάξουν στην χώρα μας τον ατζέντη του, ώστε να συζητήσουν για το μέλλον του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της “Sportday”, η ΑΕΚ σκοπεύει να τελειώσει με την υπόθεση του Ολιβέιρα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, έως το τέλος του μήνα. Έτσι, σε περίπτωση που υπόθεση έχει αρνητική έκβαση, οι άνθρωποι της ομάδας θα έχουν χρόνο να εξετάσουν πως θα κινηθούν στην συνέχεια της σεζόν.

ΑΕΚ – ανανεώσεις: Δύσκολο για μεταγραφή

Πάντως, σε περίπτωση που δεν υπογράψει νέο συμβόλαιο ο Πορτογάλος στράικερ, το ενδεχόμενο να αποκτήσει η “ένωση” επιθετικό στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουάριου συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας δεν θέλουν να κάνουν βιαστικές κινήσεις. Όμως, σε περίπτωση που προκύψει κάποια καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή, η ομάδα δεν αποκλείεται να κινηθεί για την απόκτηση του. Μάλιστα, οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα κάνουν την έρευνα τους για ενδιαφέρουσες υποθέσεις ποδοσφαιριστών από ομάδες του εξωτερικού.

Δείτε ακόμη:

Μια ανάσα από τις υπογραφές για τον “πράσινο Βοτανικό”
Έκανε απολογισμό και βλέπει προκριματικά μουντιάλ ο Φαντ Σχιπ
Δικαιολογημένα παράπονα μετά τα κρούσματα covid-19
Exit mobile version