Αθήνα

°C

Τρίτη

11

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Black Friday Γαλλία: Δεν αποκλείουν αναβολή οι εταιρείες λιανικής πώλησης
ΚΟΣΜΟΣ

Black Friday Γαλλία: Δεν αποκλείουν αναβολή οι εταιρείες λιανικής πώλησης

Black Friday Γαλλία: Δεν αποκλείουν αναβολή της Black Friday οι εταιρείες λιανικής πώλησης στη Γαλλία

Black Friday Γαλλία: Το γαλλικό υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε ότι τα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα λιανικής πώλησης μέσω διαδικτύου είναι ανοικτά στην ιδέα του να αναβληθούν οι εκπτώσεις της Black Friday που είχαν προγραμματιστεί για τις 27-29 Νοεμβρίου λόγω του πανεθνικού lockdown που προβλέπεται να διαρκέσει έως την 1η Δεκεμβρίου.

Αύριο έχει προγραμματιστεί συνάντηση με εταιρίες λιανικής πώλησης για το θέμα της αναβολής των εκπτώσεων της Black Friday, ανέφερε το υπουργείο σε ανακοίνωση. Μια καθυστέρηση θα δώσει τη δυνατότητα σε καταστήματα που πουλούν μη απαραίτητα προϊόντα να ανοίξουν και πάλι αφού οι αρχές έδωσαν εντολή να κλείσουν κατά τη διάρκεια του δεύτερου πανεθνικού lockdown που επιβλήθηκε στη χώρα λόγω του κορονοϊού. Η μεγαλύτερη στην Ευρώπη αλυσίδα λιανικών πωλήσεων Carrefour συμφώνησε να καθυστερήσει τις εκπτώσεις της Black Friday, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος της εταιρίας.

Ο υπουργός Οικονομικών Μπρουνό Λεμέρ κάλεσε χθες τα σούπερ μάρκετ και τις εταιρίες λιανικής πώλησης μέσω διαδικτύου να αναβάλουν τις ημέρες των εκπτώσεων της Black Friday καθώς τα καταστήματα που δεν πωλούν βασικά προϊόντα παραμένουν κλειστά κατά τη διάρκεια του lockdown. Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Carrefour Αλεξάντρ Μπομπάρ μίλησε τηλεφωνικά με τον Λεμέρ, ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρίας.

«Κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας σήμερα το πρωί με τον Μπρουνό Λεμέρ, ο Αλεξαντρ Μπομπάρ δήλωσε ότι προκειμένου να προωθηθεί το άνοιγμα των μικρών εμπορικών καταστημάτων, συμφωνεί να ανασταλούν οι ενέργειες της Black Friday από τις 27 έως τις 29 Νοεμβρίου», σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρίας στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις