Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 27χρονος κορονοϊός: Διασωληνωμένος στην Εντατική του 251
ΕΛΛΑΔΑ

27χρονος κορονοϊός: Διασωληνωμένος στην Εντατική του 251

27χρονος κορονοϊός: Εισήχθη αρχικά στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο - Δεν είναι γνωστό αν έχει υποκείμενα νοσήματα

27χρονος κορονοϊός: Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας άνδρας μόλις 27 ετών που προσεβλήθη από κορονοϊό νοσηλεύεται πλέον στην εντατική του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας, διασωληνωμένος. Ο 27χρονος διασωληνώθηκε στο Ιπποκράτειο και από εκεί μεταφέρθηκε στο 251 όπου υπήρχε διαθέσιμη κλίνη στην εντατική. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας δεν είχε υποκείμενα νοσήματα και δεν αντιμετώπιζε άλλο πρόβλημα με την υγεία του.

Σημειώνεται ότι πριν από λίγες εβδομάδες ένας 25χρονος από την Τήνο, επίσης με καλή υγεία, προσεβλήθη από τον κορωνοϊό και νοσηλεύθηκε στην εντατική του Ασκπληπιείου, ενώ 17χρονη επίσης με καλή υγεία βρέθηκε επί σειρά ημερών διασωληνωμένη σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Στο δεύτερο κύμα της πανδημίας ο μέσος όρος ηλικίας των κρουσμάτων έχει μειωθεί θεαματικά, όπως και των νοσηλευομένων, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο covid-19 χτυπά μεν με ιδιαίτερη βαρύτητα τους μεγαλύτερους σε ηλικίας και έχοντες βεβαρυμένη υγεία, αλλά δεν αφήνει αλώβητους και τους νεότερους σε ηλικία.

Μήνυμα ζωής από την Ξάνθη – Βγήκε από τη ΜΕΘ-COVID 54χρονος

Από την άλλη, μήνυμα ζωής έδωσε ένας 54χρονος στην Ξάνθη. «Άντε περαστικά» ήταν οι ευχές με τις οποίες το προσωπικό της ΜΕΘ-COVID του νοσοκομείου Ξάνθης συνόδευσε έξω από την εντατική έναν 54χρονο, που αν και δεν είχε υποκείμενα νοσήματα, χρειάστηκε να δώσει σκληρή μάχη με τον κορονοϊό. Την είδηση αλλά και το βίντεο δημοσιοποίησε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, που κάλεσε τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα και να στηρίζουν τους υγειονομικούς, προστατεύοντας και την κοινωνία.

«Ένα ακόμα μήνυμα ζωής. Έξοδος από τη ΜΕΘ-COVID του Νοσοκομείου Ξάνθης, 54χρονου χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα. Τηρούμε τα μέτρα, στηρίζουμε τους υγειονομικούς μας, προστατεύουμε την κοινωνία», έγραψε στο twitter.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις