Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – Αλλαγές: Ριζούπολη η ΑΕΚ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – Αλλαγές: Ριζούπολη η ΑΕΚ

Σούπερ Λιγκ - Αλλαγές: Για αποφυγή ζημιάς στο τερέν το παιχνίδι δεν θα γίνει στο ΟΑΚΑ όπου έγιναν έργα και συντήρηση στο χλοοτάπητα

Σούπερ ΛιγκΑλλαγές: Μετατέθηκε η έδρα του αγώνα της ΑΕΚ με την Λάρισα, έπειτα από σχετικό αίτημα της εταιρίας που έχει αναλάβει τα έργα βελτίωσης του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία ζήτησαν από την «Ένωση» αν υπάρχει δυνατότητα διεξαγωγής του αγώνα σε κάποιο άλλο γήπεδο. Έτσι, το παιχνίδι της Κυριακής (22/11) θα διεξαχθεί στη  Ριζούπολη. Οι υπεύθυνοι των εργασιών ζήτησαν επιπλέον χρόνο. Oύτως ώστε να “δέσουν” καλύτερα τα έργα που έγιναν στον χλοοτάπητα για να μπορέσει να αντέξει τα απανωτά παιχνίδια. Θυμίζουμε, η ΑΕΚ αγωνίζεται με την Ζόρια την Πέμπτη στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ. Έτσι, ο Μηνάς Λυσάνδρου κατόπιν του σχετικού αιτήματος έκανε μια συνάντηση με τον Ίλια Ίβιτς και το τεχνικό επιτελείο εχθές το μεσημέρι.

Μάλιστα, ο Καρέρα ενημερώθηκε σχετικά και η διοικητική εισήγηση ήταν να εξαντληθούν τα περιθώρια, ώστε να μην υπάρξουν  ξανά προβλήματα στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ. Ο Ιταλός προπονητής ζήτησε να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Εθνικής απέναντι στην Σλοβενία. Με σκοπό να εξετάσει την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και να δώσει μία οριστική απάντηση. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Λυσάνδρου είχε αποφασίσει να μην υπάρξει κάποια κίνηση που να μην εγκρίνει ο Μάσιμο Καρέρα. Ο Ιταλός έδωσε την συγκατάθεση του και με την έγκριση του Απόλλωνα και της Σούπερ Λιγκ το παιχνίδι θα γίνει στο «Γ. Καμαράς».

Σούπερ Λιγκ – Αλλαγές: Αλλες αλλαγές

Παράλληλα το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα αποφασίστηκε να μετατεθεί η ώρα του. Έτσι, θα διεξαχθεί στις 17:15 (αρχικά ήταν προγραμματισμένο για τις 17:00).
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ: “Ανακοινώνεται ότι λόγω εργασιών αποκατάστασης του αγωνιστικού χώρου του Ο.Α.Κ.Α., ο αγώνας  ΑΕΚ – Α.Ε.Λ.. στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Γ. Καμάρας» , την ίδια μέρα και ώρα (Κυριακή 22/11/2020 στις 15:00).
Επίσης, ο αγώνας Ο.Φ.Η. – Car.gr ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αλλάζει ώρα και θα διεξαχθεί την Κυριακή 29.11.2020 στις 17:00 (αντί για τις 17:15)”.

Δείτε ακόμη:

Οι ελεγκτές της εφορίας έβγαλαν το Μέσι “από τα ρούχα του”
Ο Τσιτσιπάς για τον ρατσισμό και το ίσος που έχει βιώσει
Βάζουν ακόμα πιο μέσα στο παιχνίδι την τεχνολογία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις