Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – ανανεώσεις: Δένει Ξενόπουλο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – ανανεώσεις: Δένει Ξενόπουλο

Παναθηναϊκός - ανανεώσεις: Βελτιωμένο συμβόλαιο με διπλάσιες αποδοχές προσφέρει το τριφύλλι για να επεκτείνει το συμβόλαιο ο νεαρός τερματοφύλακας

Παναθηναϊκόςανανεώσεις: Θέλει να δέσει τον Βασίλη Ξενόπουλο ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» κατέθεσαν πρόταση ανανέωσης στον νεαρό τερματοφύλακα με σαφώς καλύτερες απολαβές. Θυμίζουμε, ο Ξενόπουλος έχει ήδη συμβόλαιο με το «τριφύλλι» έως το καλοκαίρι, όμως η ομάδα θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο «πράσινο» ρεπορτάζ, η πρόταση που κατέθεσε η ομάδα για να συνεχίσουν την συνεργασίας του, δίνει στον νεαρό κίπερ διπλάσιες απολαβές από αυτές που έχει στο υπάρχων συμβόλαιο.

Μάλιστα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού κινήθηκαν γρήγορα, καθώς από Ιανουάριο ο Ξενόπουλος θα έχει την δυνατότητα να μιλήσει με άλλες ομάδες. Και φυσικά να υπογράψει αλλού. Ο Ξενόπουλος έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις με την φανέλα της ομάδας στους αγώνες των περσινών πλέι οφ και έτσι οι «πράσινοι» θέλουν να τον ανταμείψουν με νέο συμβόλαιο και να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους.

Παναθηναϊκός – ανανεώσεις: Διπλασιασμός αποδοχών

Η πρόταση που του έγινε, περιέχει διπλασιασμό των ετήσιων αποδοχών του. Xωρίς, πάντως, να είναι ιδιαίτερα μεγάλο το ποσό, που θα παίρνει ο νεαρός κίπερ. Όμως, από την πλευρά του νεαρού τερματοφύλακα τονίζεται πως τα χρήματα δεν θα καθορίσουν την εξέλιξη της υπόθεσης. Ο Ξενόπουλος αγωνίστηκε σε τρεις αγώνες με την ομάδα, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη. Μένει μόνο να δούμε την απάντηση του νεαρού ποδοσφαιριστή, ώστε να φανεί αν θα συνεχίσουν μαζί οι δύο πλευρές.

Δείτε ακόμη:

Οι ελεγκτές της εφορίας έβγαλαν το Μέσι “από τα ρούχα του”
Ο Τσιτσιπάς για τον ρατσισμό και το ίσος που έχει βιώσει
Βάζουν ακόμα πιο μέσα στο παιχνίδι την τεχνολογία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις