Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

29

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΝΔ – Πολυτεχνείο: «Νίκη της Δημοκρατίας και της κοινής λογικής»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ – Πολυτεχνείο: «Νίκη της Δημοκρατίας και της κοινής λογικής»

ΝΔ - Πολυτεχνείο: Για νίκη της Δημοκρατίας και της κοινής λογικής κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της για τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της χθεσινής επετείου του Πολυτεχνείου

ΝΔ – Πολυτεχνείο: Για νίκη της Δημοκρατίας και της κοινής λογικής κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της για τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της χθεσινής επετείου του Πολυτεχνείου. Σε ανακοίνωσή του το κυβερνών κόμμα σημειώνει ότι οι απόπειρες για πορείες κατά παράβαση του νόμου για την προστασία από τον κορονοϊό «αποτράπηκαν και αντιμετωπίστηκαν αποτελεσματικά με όλα τα νόμιμα μέσα» και υπογραμμίζει ότι όσοι επιδίωκαν την όξυνση επιβεβαίωσαν ότι έχουν σταθερά απέναντί τους την κοινωνία και δεν χαίρουν κανενός είδους ασυλίας.

Η Δημοκρατία και η κοινή λογική έδωσαν την απάντησή τους σε όσους επένδυαν στο μπάχαλο. Έδωσαν την απάντησή τους στα κόμματα που ανταγωνίστηκαν για την πιο εγκληματικά αντικοινωνική στάση. Οι δυτικές δημοκρατίες δείχνουν ανοχή αλλά δεν είναι ανοχύρωτες. Δεν υπάρχουν περισσότερο και λιγότερο ίσοι έναντι του νόμου.

Απόπειρες για πορείες κατά παράβαση του νόμου για την προστασία από τον κορονοϊό αποτράπηκαν και αντιμετωπίστηκαν αποτελεσματικά με όλα τα νόμιμα μέσα, ενώ θα διερευνηθούν και οι ποινικές ευθύνες όσων τις διοργάνωναν. Έγιναν όλες οι αναγκαίες προσαγωγές που συνοδεύτηκαν από αντίστοιχα πρόστιμα σε όλη την επικράτεια.

Για πρώτη φορά δεν σημειώθηκαν έκτροπα, φθορές περιουσίας και επεισόδια από αυτά που προκαλούσαν όλα τα προηγούμενα χρόνια οι μπαχαλάκηδες. Το μόνο που κατάφεραν λοιπόν όσοι επιδίωκαν την όξυνση, είναι να επιβεβαιώσουν πως έχουν σταθερά απέναντί τους την κοινωνία και δεν χαίρουν κανενός είδους ασυλίας!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις