GNTM 3 φωτογράφιση: «Πάρτι» στο Twitter με αφορμή τα σέξι εσώρουχα

LIFESTYLE

GNTM 3 φωτογράφιση: «Πάρτι» στο Twitter με αφορμή τα σέξι εσώρουχα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

GNTM 3 φωτογράφιση: «Πάρτι» στο Twitter με αφορμή τη φωτογράφιση με τα σέξι εσώρουχα

18.11.2020 | 18:13

GNTM 3 φωτογράφιση: Στο επεισόδιο της Τρίτης του GNTM 3, η δοκιμασία που περίμενε τα μοντέλα ήταν μία επαγγελματική φωτογράφιση, που αποδείχθηκε αρκετά απαιτητική. Και δεν ήταν άλλη, από το να ποζάρουν οι διαγωνιζόμενοι στον φακό ξαπλωμένοι σε ένα κρεβάτι, φορώντας σέξι εσώρουχα και αναδεικνύοντας την αισθησιακή τους πλευρά.

Οι παίκτες πήραν θέση πάνω στο κρεβάτι, ωστόσο ξαφνικά στο πλατό εισέβαλαν οι παρουσιαστές και δημοσιογράφοι του Star Βαγγέλης Χαρισόπουλος, Πέτρος Πολυχρονίδης, Βάλια Χατζηθεοδώρου, Κώστας Στεφανής, Λάμπρος Βακιάρος, Σταύρος Βαρθαλίτης και Νάντια Ρηγάτου, κάνοντας φασαρία ώστε να δυσκολέψουν το έργο τους και να τους αποσυντονίσουν. Το Τwitter φυσικά δεν έμεινε αμέτοχο και σχολίασε καυστικά, όπως πάντα, τη φωτογράφιση στο «GNTM 3».

Εκτός ριάλιτι η Μαρινέλα – Η κόντρα με τον Δημοσθένη

Στο μεταξύ, η χθεσινή αποχώρηση της Μαρινέλας δίνει το αριθμητικό προβάδισμα στα αγόρια του σπιτιού του GNTM 3. H Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Γιώργος Καράβας, έπιασαν τα 11 μοντέλα, μετά την επιστροφή των Εμμάνουελ Ελόζιεουα, Ηρακλή Τσουζίνοφ, Ξένιας Μοτσκαλίδου, Παρασκευής Κερασιώτη και την αποχώρηση του Σήφη Φαραντάκη, κυριολεκτικά στον ύπνο, προκειμένου να λάβουν μέρος σε ένα ακόμα challenge επιβράβευσης. Ένα κρεβάτι στον κήπο του σπιτιού έγινε το σκηνικό για μια selfie φωτογράφηση με έμπνευση το hashtag #Iwokeuplikethis.

Στη δοκιμασία αποχώρησης που ακολούθησε τα επίδοξα top models πήραν μέρος σε μια καμπάνια για έναν premium καφέ. Το «μόλις ξύπνησα» της προηγούμενης μέρας απέκτησε μια πιο εκλεπτυσμένη και αισθησιακή διάθεση για τα ζητούμενα κλικ του φωτογράφου Θανάση Γάτου. Οι κριτές δεν έμειναν ευχαριστημένοι από τους Δημοσθένη, Μαρινέλα και Έντουαρντ που βρέθηκαν ένα βήμα από το βγουν από το παιχνίδι.

Η Βίκυ Καγιά εξέφρασε την απογοήτευσή της για το αποτέλεσμα που είδε στις φωτογραφίσεις των τριών, με τον Έντουαρντ να είναι ο πρώτος που πήρε τη φωτογραφία του και έμεινε στο σπίτι του GNTM3 . Ιδιαίτερα αυστηρή ήταν και για τον Δημοσθένη, λέγοντας πως αυτή ήταν η τελευταία ευκαιρία που του δίνεται, ανακοινώνοντας έτσι επί της ουσίας, πως η Μαρινέλα Ζύλα αποχωρεί.

Νωρίτερα Δημοσθένης και Μαρινέλα είχαν μια έντονη κόντρα. Η Μαρινέλα ρώτησε τον Δημοσθένη με ειρωνικό ύφος αν πιστεύει ότι θα φτάσει στον ημιτελικό του GNTM. Ο Δημοσθένης άρχισε να της απαντά στον ίδιο τόνο: «Μην μου κάνεις αυτά τα υφάκια. Εσύ φαντάζεσαι τον εαυτό σου στον ημιτελικό; Αυτό μου αρκεί. Αυτά τα βλεμματάκια όταν δεν είμαι μπροστά και λες τα δικά σου….μην τα πολυκάνεις. Μικρή είσαι ακόμα και αγενέστατη». «Είναι μια κούκλα εξωτερικά αλλά σαν χαρακτήρας είναι ύπουλος και το βλέμμα της βγάζει κακία». είπε ο Δημοσθένης για την παίκτρια που αποχώρησε.

Exit mobile version