Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 46: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 17/11

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 46: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 17/11

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 46: Η Δρόσω έρχεται αντιμέτωπη με τον Τάκη και του αποκαλύπτει ότι τα ξέρει όλα

17.11.2020 | 11:00

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 46: Δραματικά γεγονότα αλλάζουν τις ζωές των ηρώων της τηλεοπτικής σειράς «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝT1, με τις αδελφές Σταμίρη και την οικογένεια Σεβαστού να παλεύουν με τη μοίρα. Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την Ελένη μετά τον τραυματισμό της να επιστρέφει στο Διαφάνι, την Ασημίνα να συγκρούεται με τον Νικηφόρο για τον μικρό Σέργιο και τη Δρόσω να συλλαμβάνεται για πορνεία.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (17/11), η Ελένη, συντετριμμένη από τον θάνατο της Φωτεινής, αποχαιρετά και τη Χριστίνα που φεύγει με τον Νικόλα. Η Χατζίδου και η Ελένη μένουν μόνες τους ν’ αποφασίσουν τι θα κάνουν από ‘δω και πέρα. Ο Βόσκαρης δεν έχει κανένα σύμμαχο πια, ενώ κινδυνεύει να χάσει τη θέση του. Ο Δούκας καταρρακώνεται καθώς βλέπει πως ο γιος του έχει στραφεί για τα καλά εναντίον του. Η Μυρσίνη, όμως, έρχεται να τον εμψυχώσει και να του δώσει μια λύση στο πρόβλημα.

Η Δρόσω έρχεται αντιμέτωπη με τον Τάκη και του αποκαλύπτει πως τα ξέρει όλα και είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να δουλεύει. Ο Κωνσταντής αποφασίζει να κρατήσει κι αυτός τα χωράφια του και κατεβαίνει με τον Μελέτη στην Αθήνα για δουλειές. Εκεί, θα βρεθεί μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 46: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 17/11

Exit mobile version