Τσίπρας – Πολυτεχνείο: Στο ΕΑΤ- ΕΣΑ αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας – Πολυτεχνείο: Στο ΕΑΤ- ΕΣΑ αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ειρήνη Θεοδωρίδου

Τσίπρας - Πολυτεχνείο: Κρατώντας στα χέρια τους από ένα κόκκινο γαρύφαλλο, η αντιπροσωπεία της Κουμουνδούρου συγκεντρώθηκε στον προαύλιο χώρο του μουσείου

17.11.2020 | 11:52

Τσίπρας – Πολυτεχνείο: Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον πρόεδρο του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα, συγκεντρώθηκαν στα πρώην ΕΑΤ-ΕΣΑ και νυν γραφεία του Συλλόγου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών στο πάρκο Ελευθερίας για να τιμήσουν την 47η επέτειο του Πολυτεχνείου. Κρατώντας στα χέρια τους από ένα κόκκινο γαρύφαλλο, η αντιπροσωπεία της Κουμουνδούρου αποτελούμενη από βουλευτές, μέλη της Νεολαίας και αντιστασιακούς, συγκεντρώθηκε στον προαύλιο χώρο του μουσείου τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα για τον κορονοϊό.

Παρόντες μεταξύ άλλων, η Έφη Αχτσιόγλου, ο Κώστας Ζαχαριάδης, ο Γιάννης Μουζάλας, ο Νίκος Φίλης, η Όλγα Γεροβασίλη, ο Νίκος Βούτσης, ο Θοδωρής Δρίτσας, ο Γιάννης Ραγκούσης, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και ο Νίκος Παππάς. Θα ακολουθήσει «εκδήλωση τιμής και μνήμης» στον χώρο, ενώ την εκδήλωση αναμένεται να χαιρετίσουν αντιστασιακοί – μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Κατάληψης του 1973, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας.

Δείτε ακόμα:
Κουτσούμπας: «Τα μηνύματα του Πολυτεχνείου είναι ζωντανά, διαχρονικά και επίκαιρα»
Αντιπροσωπεία του ΚΙΝΑΛ κατέθεσε στεφάνι στο Πολυτεχνείο
Βαρουφάκης: “7 βουλευτές στην πορεία” – Μπαλάσκας: “Θα τσακωθώ εγώ μαζί του;”
Στο Πολυτεχνείο ο πρωθυπουργός – Κατέθεσε στεφάνι
Η Σακελλαροπούλου κατέθεσε στεφάνι στο Πολυτεχνείο: “Η Δημοκρατία δεν είναι μόνο καθεστώς ελευθερίας”
Στο Άμπου Ντάμπι ο Μητσοτάκης – «Γέφυρα» σχέσεων Ελλάδας και αραβικού κόσμου
Exit mobile version