Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Big Brother spoiler (17/11): Ποιος είναι ο αρχηγός της εβδομάδας
LIFESTYLE

Big Brother spoiler (17/11): Ποιος είναι ο αρχηγός της εβδομάδας

Big Brother spoiler (17/11): Η τελική δεκάδα του Big Brother - Ποιος θα είναι ο αρχηγός της εβδομάδας

Big Brother spoiler (17/11): Μπήκαμε στην τελική δεκάδα του Big Brother το μεγάλο έπαθλο βρίσκεται όλο και πιο κοντά στους παίκτες. Στο επεισόδιο της Δευτέρας (16/11), είδαμε πως ο αρχηγός της εβδομάδας δεν βγήκε μετά από ψηφοφορία των παικτών, αλλά μετά από δοκιμασία. Το αποτέλεσμα της δοκιμασίας ήταν αρκετά ενδιαφέρον, καθώς πρόκειται για παίκτη που συνήθως έβγαινε υποψήφιος προς αποχώρηση, όμως τώρα που θα είναι αρχηγός, έχει και την ασυλία.

Αν σκεφτούμε πως οι… συνήθεις υποψήφιοι είναι η Ραμόνα και η Άννα Μαρία, θα έχει ενδιαφέρον τώρα που εκείνος βγήκε αρχηγός και έφυγε και από το παιχνίδι ο Χρήστος Μακρίδης, το ποιος θα είναι ο τρίτος υποψήφιος (αν οι ψήφοι πάνε όπως τις προηγούμενες βδομάδες).

Σε «κατάθλιψη» ο Πυργίδης μετά την αποχώρηση του Χρήστου Μακρίδη

Ο Χρήστος Μακρίδης αποχώρησε από το Big Brother και ο Δημήτρης Πυργίδης έχει στεναχωρεθεί αρκετά. Το «Χάος», όπως είναι το ψευδώνυμό του, μετά την αποχώρηση της περασμένης Παρασκευής δεν μιλιέται.

Ο παίκτης ήταν πολύ πεσμένος ψυχολογικά την ώρα που έπινε καφέ και αντάλλαξε ελάχιστες κουβέντες με τους υπόλοιπους. Όταν ο Big Brother τον φώναξε στο δωμάτιο επικοινωνίας, εκείνος δεν μπόρεσε να αρθρώσει λέξη.

«Δεν μπορώ να βγάλω τα γυαλιά μου, υπάρχει λόγος…», είπε ο Δημήτρης Πυργίδης σκουπίζοντας τα δάκρυα από το πρόσωπό του. Ο Δημήτρης δεν μπόρεσε να συνεχίσει και λίγο μετά βγήκε από το δωμάτιο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις