Μπόρις Τζόνσον κορονοϊός: Αρνητικό το τεστ του Βρετανού πρωθυπουργού

ΚΟΣΜΟΣ

Μπόρις Τζόνσον κορονοϊός: Αρνητικό το τεστ του Βρετανού πρωθυπουργού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ειρήνη Θεοδωρίδου

Μπόρις Τζόνσον κορονοϊός: Ο Βρετανός πρωθυπουργός, που είχε έρθει σε επαφή με θετικό κρούσμα, υποβλήθηκε σε τεστ, παρά το γεγονός πως δεν είχε συμπτώματα.

17.11.2020 | 16:19

Μπόρις Τζόνσον κορονοϊός: Ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον βρέθηκε αρνητικός στον κορονοϊό, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπός του, αλλά θα συνεχίσει να παραμένει σε απομόνωση μέχρι την επόμενη Πέμπτη, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρχών. «Υπεβλήθη σε τεστ χθες και αυτό το τεστ ήταν αρνητικό αλλά, σύμφωνα με τους κανόνες για απομόνωση, θα συνεχίσει να βρίσκεται οικειοθελώς σε απομόνωση», δήλωσε ο εκπρόσωπός του σε δημοσιογράφους. Ο Βρετανός πρωθυπουργός, που είχε έρθει σε επαφή με θετικό κρούσμα, υποβλήθηκε σε τεστ, παρά το γεγονός πως δεν είχε συμπτώματα.

Η Downing Street αρνήθηκε οποιαδήποτε «ειδική μεταχείριση» στον Βρετανό πρωθυπουργό, λέγοντας ότι μια σειρά από ασυμπτωματικών σε χώρους εργασίας είχε ξεκινήσει και στις τάξεις της πριν από δύο εβδομάδες. Η καραντίνα 14 ημερών θα κοστίσει αρκετά στον Τζόνσον, ο οποίος θα μείνει εκτός της συζήτησης της επόμενης εβδομάδας για τον έλεγχο των δαπανών και την εκπόνηση σχεδίων για τη σταδιακή άρση του lockdown από τις 2 Δεκεμβρίου. «Οι κανόνες είναι οι ίδιοι για όλους σε κάθε μέρος της χώρας και ο πρωθυπουργός τους ακολουθεί με κάθε άλλο μέλος του κοινού», είπε ο εκπρόσωπος του Τζόνσον, όταν ρωτήθηκε να σχολιάσει το διάστημα απουσίας του πρωθυπουργού από τα κοινά.

Δείτε ακόμα:
Μακάβριο: Μπακού και Γερεβάν αντάλλαξαν σορούς από τις μάχες
Η Ευρώπη «σηκώνει» μανίκια και προετοιμάζει εκστρατείες εμβολιασμού
Τρεις συλλήψεις για τη θεαματική κλοπή στο μουσείο της Δρέσδη – Πολυάριθμες έρευνες για τα διαμάντια
Ο θυμός της Μισέλ Ομπάμα για τον Τραμπ και το καλωσόρισμα στη Μελάνια
Πιλοτική διανομή του εμβολίου Pfizer – Οι 4 πολιτείες που επιλέχθηκαν
Συνάντηση Πομπέο – Βαρθολομαίου στο Φανάρι
Μέρκελ: «Αν περιμέναμε να γεμίσουν τα κρεβάτια στις ΜΕΘ, θα ήταν αργά»
Exit mobile version