Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / ΚΚΕ πορεία – Πολυτεχνείο 2020: Αψήφησαν την απαγόρευση, πραγματοποίησαν συγκέντρωση
ΠΩΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΑΝ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ

ΚΚΕ πορεία – Πολυτεχνείο 2020: Αψήφησαν την απαγόρευση, πραγματοποίησαν συγκέντρωση

ΚΚΕ πορεία - Πολυτεχνείο 2020: Παρά την σχετική απαγόρευση – Συστάσεις να διαλυθούν από την αστυνομία - Ο Δημήτρης Κουτσούμπας κατέθεσε στεφάνι στο ΕΑΤ-ΕΣΑ

ΚΚΕ πορεία – Πολυτεχνείο 2020: Το ΚΚΕ αψήφησε τα μέτρα και την απαγόρευση για συναθροίσεις ανήμερα του Πολυτεχνείου και περίπου 200 άτομα, παρουσία και του Δημήτρη Κουτσούμπα πραγματοποίησαν συγκέντρωση και πορεία στην αμερικανική πρεσβεία.

Οι διαδηλωτές του ΚΚΕ κατάφεραν να αιφνιδιάσουν την ΕΛ.ΑΣ., καθώς έφτασαν μεμονομένα στο σημείο τηρώντας τα μέτρα για τον κορωνοϊό, φορώντας μάσκες και διατηρώντας όσο ήταν δυνατόν αποστάσεις και στη συνέχεια σχημάτισαν ένα μικρό μπλοκ και έναν έκαναν μία μικρή πορεία.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες ωστόσο προχώρησαν μόνο σε συστάσεις και σε αυστηρή παρακολούθηση όσων συμμετείχαν στην πορεία.

Μάλιστα ο Δημήτρης Κουτσούμπας σε συνομιλία που είχε με τον επικεφαλής της Αστυνομίας που ήταν στο σημείο, είπε πως οι διαδηλωτές θα τηρήσουν τα μέτρα και θα αποχωρήσουν.

Η πορεία του ΚΚΕ κράτησε περίπου 30 λεπτά, με τους διαδηλωτές να διαλύονται στη συνέχεια στα στενά κοντά στο Χίλτον.

«Θα το διαλύσουμε και θα φύγουμε όπως ήρθαμε»: Η απάντηση Κουτσούμπα όταν του ζήτησε ο αστυνομικός να διαλυθεί η πορεία

Πολυτεχνείο: «Έκοψαν» την κυκλοφορία από την Αλεξάνδρας

Μποτιλιάρισμα έχει δημιουργηθεί επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, από τη συμβολή της λεωφόρου με την Αλεξάνδρας, ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου, καθώς η Τροχαία προχώρησε σε αιφνιδιαστική διακοπή της κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα τα οχήματα να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες.

Συγκεκριμένα, κλειστή παραμένει μέχρι και αυτή την ώρα η λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας και στα δύο ρεύματα, από το ύψος της λεωφόρου Αλεξάνδρας, έως και το ύψος του Χίλτον, όπως και η Πατησίων και στα δύο ρεύματα από το ύψος της λεωφόρου Αλεξάνδρας, έως και τη Ομόνοια.  Οι οδηγοί που κινούνται αυτή την ώρα στην περιοχή δείχνουν εκνευρισμό και φωνάζουν για την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις